Επίθεση Μέτιου στον Τοψίδη δια μέσω...Evros-news.gr: Ανέλαβε νέα σίτιση λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου με 200.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μέσα από το αγαπημένο διαδικτυακό μέσο του Euros-news.gr στο οποίο δίνει απευθείας  αναθέσεις χιλιάδες ευρώ, ήρθε το «χτύπημα» Μέτιου στον Πρόεδρο των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη., καθώς τον κατηγορεί ότι ανέλαβε τη νέα σίτιση λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου με 200.000 ευρώ για 3 μήνες!

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει από το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου Μέσου είναι την σίτιση αυτή ανέλαβε ο κύριος Τοψίδης με απευθείας ανάθεση, ή έδωσε καλύτερη προσφορά......

Αναλυτικά το ρεπορτάζ που μας έστειλε αναγνώστης μας αναφέρει τα παρακάτω:

Τοψίδης: Ανέλαβε νέα σίτιση λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου, με 200.000 ευρώ (2.000… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ) για 3 μήνες

Με 200.000 ευρώ (2.000… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ όπως του αρέσει να αποκαλεί τα ευρώ), ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης Τάκης Τοψίδης, ανέλαβε για 3 μήνες την σίτιση των λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Πρόκειται για μια ακόμη… δουλειά της εταιρείας σίτισης του, από τις πολλές που έχει πάρει στο ΚΥΤ Φυλακίου και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ από την 16ης Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου, η οποία και υπέγραψε ως αναθέτουσα αρχή την σχετική σύμβαση με την εταιρεία Χ.ΤΟΨΙΔΗΣ-Ε.ΤΟΨΙΔΗΣ Ο.Ε” στις 26 Μαρτίου. Όλα αυτά μετά από διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε και κατακυρώθηκε δυο ημέρες νωρίτερα, στις 24 Μαρτίου στην συγκεκριμένη εταιρεία του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, ο οποίος να θυμίσουμε δήλωνε… εναντίον της επέκτασης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο. 

Η διάρκεια είναι από την 1η Απριλίου έως τις 3ο Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου