Και ο Πάνος Αμβροσιάδης θετικός στον covid-19, τέθηκε σε καραντίνα! Ήταν ο πρώτος που είχε ερθει σε επαφή με τον Φανουράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Επιβεβαιώθηκε ο Πάνος Παπαδόπουλος χθες στην Ανοιχτή γραμμή όταν μιλούσε για ένα ακόμη κρούσμα στο Δήμο Ξάνθης που βρέθηκε θετικός στον covid-19 και επρόκειτο για Πρόεδρο Οργανισμού του Δήμου Ξάνθης.

Πρόκειται για τον Πάνο Αμβροσιάδη, Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας που σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ήταν ο πρώτος που συναντήθηκε με τον αντ΄αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης στο Δημαρχείο το πρωϊ της Τετάρτης.

Όταν λοιπόν βρέθηκε θετικός ο αντ αυτού αντιδήμαρχος, ενημέρωσε τον Πάνο Αμβροσιάδη και του είπε να πάει να κάνει test μήπως κόλλησε απο την επαφή που είχαν.

Πράγματι ο Πάνος Αμβροσιάδης έκανε δυο τεστ, ένα rapid test και ένα μοριακό και βρέθηκε θετικός και στα δύο.  

Έτσι μετά από αυτό,  τέθηκε σε καραντίνα ενώ ο Δήμος  Ξάνθης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

 Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, μετά από έλεγχο rapid test, βρέθηκε θετικός, στον Covid-19.

Ο κ. Αμβροσιάδης είναι καλά στην υγεία του και έχει ήπια συμπτώματα.

Παραμένει, από χθες Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στην οικία του, απ΄ όπου θα ασκεί τα καθήκοντά του και θα εξαντλήσει τις ημέρες της καραντίνας, σύμφωνα με τα γνωστά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Αμβροσιάδης είναι και Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ Ξάνθης, ενώ ήταν και αυτός που οργάνωσε τη "μαϊμού επέτειο" γάμου του Τσέπελη του Αγίου Βαλεντίνου (14/2/2020) στο "Διογένη"!

Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο είναι άλλο. Πως αφού σε κλειστό χώρο, μέσα στο Δημαρχείο, όχι μόνο βρέθηκε θετικός στον Covid-19 o Φανουράκης παρά τα μέτρα που λαμβάνουν  αλλά κόλλησε και ο Πάνος Αμβροσιάδης που ήρθε σε επαφή μαζί του;  

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες απο το δήμο, θετικές βρέθηκαν και δυο υπάλληλοι του δήμου Ξάνθης στα τεστ που έγιναν στους εργαζόμενους και τέθηκαν επίσης σε καραντίνα, ενώ έγινε και απολύμανση του Δημαρχείου μετά τα απανωτά κρούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου