Στο βαθύ "κόκκινο" και πάλι ο Δήμος Ξάνθης!!! Αλήθεια κύριοι Εισαγγελείς; Ποιός θα μας....φυλάει απο τις φύλακες;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Κρούσματα όχι μόνο στο Δήμο Ξάνθης, αλλά και στο Ελεγκτικό Συνέδριο Ξάνθης που διαθέτει 4-5 υπαλλήλους! "Έντονος" προβληματισμός στους επαγγελματίες αλλά και τους απλούς πολίτες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο "βαθύ κόκκινο" μπαίνει από τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4/2021) και πάλι, ο Δήμος Ξάνθης!!!

Δηλαδή έγινε δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν και ΦΩΝΑΖΑΜΕ κάθε μέρα, αφού ακόμη κι "δημοσιογράφοι" που με χιλιάδες ευρώ προειδοποιούσαν τους... Δροσερίτες να τηρούν τα μέτρα , βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊο!!!! Όπως και αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι. αντιπρόεδρος...

Δηλαδή δυστυχώς παρά τις προειδοποιήσεις μας λοιπόν, ξανά στο "κόκκινο" και μάλιστα στο ΒΑΘΥ! Οπότε και το ερώτημα που προκύπτει -έκλεισε ακόμη και το γραφείο του Ελεγκτικού συνεδρίου στη Ξάνθη που έχει αν δεν κάνουμε λάθος, 4-5 υπαλλήλους!!!!

-Ποιος κύριοι Εισαγγελείς  θα μας φιλάει απο τους ...φύλακες;

Αναλυτικότερα: 

Δύο νέες περιοχές μπαίνουν από την Μεγάλη Πέμπτη στο «βαθύ κόκκινο», όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, από την Μεγάλη Πέμπτη,  στο «βαθύ κόκκινο» εντάσσονται ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμος Ιάσμου!!!


Αντιθέτως, από το «βαθύ κόκκινο» στο «κόκκινο» κατεβαίνουν η ΠΕ Ζακύνθου, η ΠΕ Αργολίδας, η ΠΕ Κω, ο Δήμος Πύδνας Κολυνδρού, ο Δήμος Γρεβενών, ο Δήμος Καρδίτσας, ο Δήμος Σπετσών και ο Δήμος Κύθνου.

Ποιο είναι το τραγικό; Ότι εδώ και λίγες βδομάδες με την συνεχή αύξηση του  ιικού φορτίου στο Νομό Ξάνθης (+63%) και την αύξηση των αύξηση των κρουσμάτων, φωνάζαμε και ξαναφωνάζαμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά οι κύριοι του Δήμου Ξάνθης πληρώνανε χιλιάδες ευρώ στα «παπαγαλάκια»  για την....ενημέρωση και .προστασία των κατοίκων του Δροσερού, τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ωστόσο αυξάνονταν μέσα στον ίδιο τον Δήμο, ενώ λόγω κρουσμάτων έκλεισε και το γραφείο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη Ξάνθη!!!

Και με ποιο απλό πράγμα....Το ερώτημα πλέον δεν είναι πως θα «φυλαχτούμε» εμείς από τον κορονοϊό, αλλά και ποιος θα μας φυλάει κύριοι Εισαγγελείς από τους...»φύλακες» που μας χλεύαζαν και μας ειρωνεύονταν!!!!

Όπως ανακοίνωσε ο κύριος Χαρδαλιάς,  τις τελευταίες τρεις ημέρες, παρατηρείται μείωση του ιικού φορτίου σε 46 από συνολικά 74 περιφερειακές ενότητες μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη και η Αχαΐα.

Εννιά περιφερειακές ενότητες παραμένουν σταθερές.


Ωστόσο  υπογράμμισε πως 19 περιοχές, παρουσιάζουν αύξηση πλέον του 5% και εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Πρόκειται για τις περιφερειακές ενότητες Μήλου, Φλώρινας, Λέσβου, Πάρου, Θήρας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Καλύμνου, Ημαθίας, Φθιώτιδας, Κεφαλληνίας Εύβοιας, Ξάνθης, Πρέβεζας, Χανίων, Ρεθύμνου, Δράμας και Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου