Χ. Δημαρχόπουλος: Κρίσμο Δ.Σ. στην ΚΕΔΕ και μείς τώρα τον αποκριάτικο στολισμό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όσα ειπώθηκαν στο κρίσιμο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ενώ δεν παραλείπει να καυτηριάσει τα αργά αντανακλαστικά της διοίκησης του δήμου Ξάνθης.
Σε εξέλιξη ένα κρίσιμο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με την συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και με κυρίαρχο θέμα την κατανομή του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός του είναι…2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Από αυτά, το 1, 3 δις ευρώ δεν θα δοθεί σε νέα έργα αλλά σε εκείνα που είχαν ενταχθεί και συμβασιοποιηθεί με το προηγούμενο πρόγραμμα «Φιλόδημος» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία επειδή δεν έχουν υλοποιηθεί εντάχθηκαν τώρα στο συνολικό προϋπολογισμό του «Τρίτσης», ψαλιδίζοντάς τον σημαντικά.

Το «καθαρό» ποσό που μένει για νέα έργα είναι μόνο 1,2 δις ευρώ. Ωστόσο μέχρι τώρα, έχουν κατατεθεί προτάσεις για νέα έργα συνολικού ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Και αυτό παρότι η σχετική προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 31 Μάϊου και είναι δεκάδες ακόμη οι δήμοι που δεν έχουν μέχρι στιγμής υποβάλλει προτάσεις.

Εμείς στην Ξάνθη, «κατεβάζουμε» τώρα… τον αποκριάτικο στολισμό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου