“Νικήθηκε” από τον κορονοϊό ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΑΧΕΠΑ.
Διευθυντής του ακτινολογικού του νοσοκομείου “Αγ. Παύλος” ο Κώστας Τσιτουρίδης διετέλεσε Διοικητής του Γ.Ν.Θ.”Γεώργιος Γεννηματάς” αλλά και Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης.

Διετέλεσε επίσης δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου το 2006-2010. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ηταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Βούγια “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”.  Εκτός από πλούσιο επιστημονικό και επαγγελματικό έργο είχε να επιδείξει και σπουδαία κοινωνική προσφορά.

Γεννήθηκε το 1958 στο Κιλκίς. Σπούδασε Ιατρική στη Ρώμη και πήρε ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη στο Ακτινολογικό εργαστήριο του Α.Π.Θ., στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Έκανε Διδακτορική Διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.  Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.
 

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης ανέφερε σε μήνυμά του:

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Τσιτουρίδη για την απώλειά του.Ο εκλιπών διετέλεσε Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης από τον Αύγουστο 2011 μέχρι τον Οκτώβριο 2012 και έκτοτε υπηρετούσε ως Διευθυντής του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Γ.Ν.Θ. «Άγιος Παύλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου