Συγκλονίζει ο σύζυγος της εγκύου που πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της στο ΠΓΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει πλέον η υπόθεση της άτυχης 37χρονης που πέθανε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης μαζί με το αγέννητο παιδί της, την προηγούμενη εβδομάδα. Τόσο οι γονείς της, όσο όμως και ο σύζυγός της έχουν καταστήσει σαφές ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού και φυσικά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι – εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν ευθύνες για την τραγωδία.

«Εγκληματικές αμέλειες» βλέπει ο πατέρας της 37χρονης
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας της 37χρονης γυναίκας δηλώνει την εκτίμησή του για «εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης» υπονοώντας με σαφήνεια την προσφυγή της οικογένειας στη δικαιοσύνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σύζυγος της 37χρονης και πατέρας του αγέννητου παιδιού, Κώστας, ο οποίος δήλωσε εν μέσω λυγμών ότι η σύζυγός του «έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δεν θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δικαιωθεί»

Η περιγραφή του ραγίζει καρδιές καθώς όπως λέει η γυναίκα του «σφάδαζε από τους πόνους, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Είχε τάσεις λιποθυμίας. Πήγαμε λοιπόν στο θάλαμο, κατάφερα να μπω μέσα να της δώσω ένα κινητό τηλέφωνο να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της. Ζήτησα επανειλημμένως να μείνω εκεί μαζί της αλλά δεν με άφησαν».

Τα τελευταία 20 λεπτά

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σύζυγος, η τελευταία επικοινωνία που είχε με την γυναίκα του ήταν στις 2.30 τα ξημερώματα και είκοσι λεπτά μετά, η 37χρονη δεν απάντησε ξανά. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί, ο ίδιος θα μάθαινε ότι η γυναίκα και το παιδί του δεν είναι πια στη ζωή. Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι η θανούσα είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση στη μήτρα, την οποία μάλιστα είχε αναφέρει στους γιατρούς κατά την εισαγωγή της. «Μου είπαν ότι έγινε ρήξη μήτρας και αυτό υπήρχε στο ιστορικό της – ότι είχε κάνει μία επέμβαση που χρειαζόταν για να μείνει έγκυο, το είχαμε πει, τους το έλεγε και η ίδια. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη μία στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και την άλλη δεν υπήρχε και ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα της να της κρατάω το χέρι, να ειδοποιήσω κάποιον. Σε έναν θάλαμο μόνη της…», περιγράφει ο Κώστας.


 Τα δάκρυ του Μητροπολίτη
Η διπλή απώλεια μητέρας και τέκνου σόκαρε το πανελλήνιο καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό. Αυτό άλλωστε επεσήμανε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης μιλώντας στο «R» και λέγοντας ότι στην καριέρα του δεν έχει αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση, ενώ την ίδια επισήμανση έκανε και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, που τέλεσε την κηδεία της 37χρονης και του εμβρύου. Ο πατέρας της κοπέλας μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Άνθιμο, για τη συμπαράσταση που έδειξε στην οικογένεια του, αλλά και για το δάκρυ του…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου