Χ. Δημαρχόπουλος: Δεν συμμετέχουμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, έκπτωτος ο Φερτούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Αναβλήθηκε για σήμερα Πέμπτη στις 18.00 λόγω της καραντίνας (σ.σ. Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι δεν βγήκαν τα «κουκιά» μολονότι οι παρατάξεις Τσέπελη-Παπαχρόνη λειτουργούν πλέον ως μία), το με  τηλεδιάσκεψη δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Δημοτικό συμβούλιο ιδιαίτερα σημαντικό για τον Φανουράκη που θέλει να «περάσει» το θέμα της ΔΗΚΕΞ για να... «ηρεμήσει» και χρειάζεται 21 ψήφους, ποντάροντας στους 6 του Παπαχρόνη, στην ψήφο του ΚΚΕ, του Χασάν Ογλού Φερτούν, του Ματθαίου Σαββίδη  και 2-3 ακόμη!

Χθες με ανακοίνωσή της ωστόσο η παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος)  ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι παρούσα ούτε στη σημερινή συνεδρίαση!

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:
«Δεν συμμετέχουμε σε συνεδριάσεις Δ.Σ., λόγω, της πρόσκλησης από την σημερινή διοίκηση του Δήμου μας και συμμετοχής του στο κορυφαίο όργανο αποφάσεων του Δήμου μας, του έκπτωτου ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, που επιπροσθέτως τελούσε προ της έκπτωσης του, σε αργία.

Δεν είναι δυνατή, η κατά παράβαση όλων των αποφάσεων του κ. Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, "επαναφορά του…", με μία κατά παραγγελία γνωμοδότηση εξωτερικού δικηγόρου, χωρίς νέα Διαπιστωτική Πράξη του κ. Συντονιστή και χωρίς δικαστική απόφαση, ενόψει μάλιστα και της αυριανής (σ.σ. Πέμπτη 22  Απριλίου) συζήτησης της προσφυγής του, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ως εκ τούτου, ΔΕΝ θα συμμετάσχουμε αύριο (Πέμπτη 22 Απριλίου)  στην αναβληθείσα για σήμερα (21-4-2021) συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου