ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ» ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ… ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Είναι εμφανές ότι χάθηκε τελείως η «μπάλα» στη ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη και αντιπρόεδρο τον Χρήστο Μούρκα (σ.σ. Και οι δυο μαζί εισπράττουν κάθε μήνα από 1.710 ευρώ, τουτέστιν 3.420 σύνολο), αλλά η πρωτοφανής ανάρτηση της Βάσως Τσεσμετζή κατά της πρώην διευθύντριας Μαρίας Λυκίδου, δυστυχώς απέδειξε ότι «χάθηκε» κυριολεκτικά η μπάλα…

Και φυσικά την τεράστια ευθύνη σε αυτό, φέρει πρώτα ο Πρόεδρος και μετά ο Δήμαρχος Τσέπελης που δεν «τολμάει» να υπερασπιστεί ούτε την επί χρόνια εξ’ απορρήτων διευθύντριά του στη ΔΕΥΑΞ!!!

«Χάθηκε» η μπάλα γενικά στην επιχείρηση, που την ίδια ώρα κανείς δεν γνωρίζει φυσικά τι οφειλές υπάρχουν και ειδικά στις περιπτώσεις των εκ Κιμμερίων και Δροσερού πελατών!

Για να δούμε λοιπόν η συγκεκριμένη ιστορία που θα φτάσει…!

Το ερώτημα όλων. Αλήθεια, το σωματείο Εργαζομένων τι θέση παίρνει σε όλα αυτά; Και ο Πρόεδρος, αλλά και ο επί σειρά ετών εκπρόσωπός τους στο Δ.Σ. Γιώργος Καμπερόπουλος; Που επί Προεδρίας Τσέπελη, υπερψήφισε υπέρ του Νίκου Τσιμπιρή!

Κι όσο για τον Παναγιώτη Κάρτη;

Αληθεύει Ιπποκράτη Καμαρίδη ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής έχει μηνυθεί από την πρώην Διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ; Αληθεύει επίσης οτι λες διάφορα κατά της Λυκίδου και απο υποστηριχτής της επι Σδρέβανου τώρα την έχες βάλει στη ..."μπούκα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου