Με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών συναντήθηκε ο Τσιλιγγίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Ξεκίνησε η ενίσχυση των σχολικών μονάδων ΠΕ ΞάνθηςΜε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή συναντήθηκε ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης. Για τη συνάντηση αυτή δήλωσε:

“Κάθε φορά που έχω την χαρά να συναντήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή αντιλαμβάνομαι την πραγματική αγάπη του για την Θράκη και ιδιαίτερα για την Ξάνθη.

Οι συναντήσεις μας είναι πάντα ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές και πάντα σε ευχάριστο κλίμα , επιτρέποντας έτσι μια εκτενής συζήτηση επί θεμάτων που μας απασχολούν όλους .

Με τον κ. Καραμανλή συζητήσαμε σχετικά με την πανδημία , την επόμενη μέρα που θα προκύψει μετά το τέλος της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε και εστιάσαμε ειδικότερα σε ζητήματα υποδομών , στην βελτίωση του Οδικού Δικτύου στην Ξάνθη και την ανάγκη ολοκλήρωσης σειράς έργων βελτίωσης κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Καραμανλής επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι η στήριξη της Θράκης αποτελεί μια από τις βασικές του προτεραιότητες ως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν και επιπρόσθετα ευχάριστα νέα που αφορούν την Π.Ε. Ξάνθης.

Σήμερα ξεκίνησε η ενίσχυση των σχολικών μονάδων Νηπιαγωγείου Μύκης , Δημοτικού Αβάτου , Δημοτικού Διομήδειας , Δημοτικού Ερασμίου , Δημοτικού Μύκης, Δημοτικού Πολυσίτου , Δημοτικού Τοξοτών, Δημοτικού Ωραίου και Γυμνασίου Πολυσίτου, με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό από την ΚΤΥΠ – Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή καθώς και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚΤΥΠ κ. Κατσίπο για την ταχύτατη υλοποίηση του αιτήματος μας.

Αποτελεί υποχρέωση μας να στεκόμαστε πάντα αρωγοί με όποιον τρόπο μπορούμε , έτσι ώστε να βελτιώνονται συνεχώς οι συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου