ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΝΥΜΦΑΙΑ… ΑΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Υπέρ της διάνοιξης και του Τουριστικού Δρόμου Αγίου Κωνσταντίνου Ξάνθης - Βουλγαρίας τάχτηκε με παρέμβασή του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος και μαζί του συμφώνησε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης. Και πιστεύω ότι θα συμφωνεί και η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου.

Ν’ ανοίξει ο τουριστικός δρόμος για να κατέβουν οι Βούλγαροι στη Ξάνθη και να συμβάλουν οικονομικά στην ανάπτυξη των παραλιών, αλλά σε αυτό θα πρέπει να πρωτίστως να βοηθήσουν τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης. Και φυσικά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κύριος Αθανάσιος Τσώνης.

Και φυσικά και όλοι οι τοπικοί παράγοντες της Ξάνθης, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ στα περισσότερα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Οπότε, μάλλον στου… κουφού την πόρτα απευθυνόμαστε…! Και η διάνοιξη του τουριστικού δρόμου Αγίου Κωνσταντίνου πάει για τέλη Μαΐου και αν!!

(σ.σ. Είδατε εσείς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη για παράδειγμα να παίρνει θέση ή να αντιδρά για οτιδήποτε; Έχετε γνωρίσει στη συγκεκριμένη θέση, είτε ως Νομάρχη, είτε ως αντιπεριφερειάρχη κάποιον… χειρότερο;; Και τόσο ανύπαρκτο στον θεσμικό του ρόλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου