Χαρ. Δημαρχόπουλος: 505 απευθείας αναθέσεις άνω των 2.500.000 ευρώ έχουν υπογράψει στον Δήμο Τσέπελη-Φανουράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την παρακάτω αποκάλυψη έκανε χθες ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος ο οποίος μας κοινοποίησε και τους σχετικούς πίνακες!!! Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.  Και θα είναι ενδιαφέρουσες...Τι αναφέρει λοιπόν ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στην ανακοίνωσή του!

«Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί οι σημερινοί διοικούντες στο Δήμο Ξάνθης, ότι όσο περισσότερο μιλούν, τόσο καταδεικνύουν την «ΣΟΦΙΑ της ΣΙΩΠΗΣ».
 

Και η συνέχεια:

"Έτσι, ποιο γρήγορα και βίαια, έρχεται γι αυτούς η κριτική περί του «μπορείς να λες ότι θες αλλά είσαι… αυτό που κάνεις» και ως σήμερα, λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο έτη θητείας τους, δεν έχουν να δείξουν κανένα έργο, πλην των 508 απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Ξάνθης και στα νομικά του πρόσωπα, Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης  άνω των 2.500.000 ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Και έπεται και συνέχεια...Με μια επισήμανση! Τα δυο χρόνια θητείας του ο Φανουράκης θα τα συμπληρώσει κύριε Δημαρχόπουλε στις 31/8/2021!!! Μην τον αδικείς λοιπόν, γιατί έχει έχει μπροστά του άλλους 4 μήνες συν 10 μέρες!!!

(σ.σ. Κουιζ. Την...νέα απευθείας ανάθεση του κυρίου Φανουράκη ύψους όπως μαθαίνω 24.800 ευρώ σε ένα ακόμη ΦΙΛΙΚΟ Μέσον του κυρίου Τσέπελη γα την ενημέρωση και προστασία των κατοίκων  του Δροσερού για το....covid-19, την συμπεριέλαβε ο κύριος Δημαρχόπουλος στις....505 απευθείας αναθέσεις που έστειλε στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου