Στο πλευρό του 17ου Δημοτικού Σχολείου η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Λύρατζης! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ακούς την κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Παρέμβαση υπέρ των δασκάλων,  γονέων και μαθητών  του 17ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης, κάνει η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη μετά τις έντονες αντιδράσεις και την ευθεία σύγκρουση του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης και των Γονένων με την διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύης Στυλιανίδου.
 
Συγκεκριμένα με αφορμή το ρεπορτάζ του «Μ» με τίτλο, «To 4o δημοτικό σχολείο ιδανικό για την περίπτωση! Κύριε ΓΑΝΙΔΗ, προτείνετε το δικό σας σχολείο να γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ!» ..Βγάλε τα "κομματικά" γυαλιά λένε στον Γανίδη οι Γονείς του 17ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης,


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με νόημα τα παρακάτω:
 
«ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μετράνε τα κόμματα ακούς απλά την κοινωνία !!!»

Μάλιστα η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ θα καταθέσει και ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, με αίτημα να γίνει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ένα απο τα 52 σχολεία του Νομού Ξάνθης, του οποίου ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, επιθυμεί να γίνει "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ" το σχολείο τους, κάτι που χαρακτηρίζει "δώρα" η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευη Στυλιανίδου. Αλλά και ορισμένοι αυτόκλητοι "υπερασπιστές" της...

Με τον τρόπό θα τελειώσει και η αποχή των μαθητών του 17ου δημοτικού σχολείου Καλλιθέας Ξάνθης απο τα μαθήματά τους και θα δοθεί ένα τέλος στο σημερινό αδιέξοδο και την αναταραχή στη κοινωνία.  

-Ποιό θα είναι αυτό το σχολείο; Μπορούν να το βρουν σε συνεργασία η κυρία Εύη Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ.Γανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου