1000 δίκια η ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ- Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Με επιστολή της η ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ζητά να επισπεύσει το άνοιγμα της εστίασης λόγω covid γιατί οι άναρχες εικόνες συνωστισμού που καταγράφονται στον έτσι και αλλιώς κουρασμένο κόσμο από τον εγκλεισμό του σύμφωνα με αποφάσεις της κυβέρνησης δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες εξάπλωσης του κορωνοιού.

Με αυτό το σκεπτικό είναι προτιμότερο ο κόσμος να διαχέεται στους ελεγχόμενους χώρους της εστίασης και των καφέ παρά να περιφέρεται στους χώρους συνάθροισης άναρχα με όποιους κινδύνους για την δημόσια υγεία παραμονεύουν.

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τον προβληματισμό μας σχετικά με τις τελευταίες εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται ανά την Ελλάδα. Ο κλάδος που εκπροσωπούμε, της εστίασης και ευρύτερα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έχει επιδείξει στο σύνολο του μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Ένας κλάδος που είναι κλειστός από τις 7/11/2020 και συνεχίζει να είναι σε «αχαρτογράφητα νερά». 

Ζητάμε να επισπεύσετε την επανεκκίνηση της εστίασης και ευρύτερα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος το συντομότερο δυνατόν καθώς έχουμε την πεποίθηση πως αυτές οι «άναρχες» συναθροίσεις σε πλατείες, πάρκα αλλά και ιδιωτικά από τον αντικειμενικά κουρασμένο κόσμο δεν βοηθούν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας. 

Θεωρούμε πως ανοίγοντας τα καταστήματα μας σε εξωτερικούς χώρους και με τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως συνέβη και πέρυσι θα περιοριστούν εντελώς αυτά τα φαινόμενα που παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα. Φοβόμαστε πως μια πιθανή εκτίναξη των κρουσμάτων θα έχει αντίκτυπο στην επανεκκίνηση του κλάδου μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθείτε θετικά στην επιστολή μας και θα βοηθήσετε στην επίσπευση της επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας.

Με εκτίμηση και πάντοτε με διάθεση για συνεργασία

 Για το Σωματείο Επαγγελματιών με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΕ Ξάνθης

Η  Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας

 Τσιακίρογλου Μαίρη     Πλακόσας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου