ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΧΑΝΙΑ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με ισοπαλία ξεκίνησε την διαδικασία των play off ο ΑΟ Ξάνθης μετά το 1-1 με τα Χανιά στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο Xanthi FC Arena. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Διαμαντόπουλου στις καθυστερήσεις του α’ μέρος και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ισοφάρισε με τον Θανάση Παπάζογλου (58′)διαμορφώνοντας το τελικό σκορ που έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες. Η 9η φετινή ισοπαλία για τον ΑΟ Ξάνθης και 4η στην έδρα του, επεκτείνει το αήττητο σερί στα 13 παιχνίδια και συνεχίζει με τους 42 βαθμούς πλέον, στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την Τετάρτη (5/5) με αντίπαλο τον Διαγόρα στη Ρόδο.
Στο 9′ η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε άουτ και στο 29′ το σουτ από πλάγια του Βασιλόγιαννη απέκρουσε ο Ίτσο. Στο 45′ ο Βέρκερ από κοντά έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Βόλτερς, με την μπάλα να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντόπουλος κάνοντας το 0-1. Στο 58′ ο Δημούτσος έβγαλε τη σέντρα και ο Θανάσης Παπαζογλου έκανε το 1-1. Στο 64′ το σουτ του Σιατραβάνη δεν βρήκε στόχο όπως και στο 74′ και το 76′ οι προσπάθειες του Τάτου. Στο 86′ άστοχο ήταν το σουτ του Γκίνο έξω από την περιοχή και στο 87′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Βασιλόγιαννη. Στο 92′ το φάουλ του Μικελτάτζε πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) με α’ βοηθό τον Τ. Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά), β’ βοηθό τον Δ. Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κων/νος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης (60′ Έμπερτ), Πέτροβιτς (36′ λ. τρ. Βέρκερ), Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης (84′ Θυμιάνης), Βόλτερς (46′ Σχρόιεν), Μικελτάτζε, Καπνίδης (46′ Παπάζογλου Θ.).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Δημητριάδης (87′ Νίκολιτς), Παναγιωτούδης (87′ Καρτσαμπάς), Πλέγας (60′ Γκίνο), Σουντουρά (78′ Ουνγαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου