ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΟ Ξάνθη στα Τρίκαλα, στην αναμέτρηση που έγινε στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Super League 2, με την τοπική ομάδα. Το 0-0 δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να έχουν πλέον 32 βαθμούς, μετά την 8η φετινή ισοπαλία και 5η εκτός έδρας. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή (11/4, Xanthi FC Arena, 14:45, ΕΡΤ 3) με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου.
Στο 4′ μετά από γύρισμα του Ευθυμίου το σουτ του Πέλκα ήταν άστοχο, όπως και η προβολή του Ευθυμίου στο 14′. Στο 24′ ο Γκαρσία έκανε την σέντρα και ο πιεζόμενος Μικελτάτζε πήρε την κεφαλιά με τον Γιακουμή να μπλοκάρει την μπάλα στην αριστερή του γωνία. Στο 30′ το σουτ του Σιατραβάνη μπόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 42′ η προβολή του Ευθυμίου μετά από φάση διαρκείας, πέρασε άουτ. Στο 50′ το σουτ του Σκόνδρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσο. Στο 75′ μετά από σέντρα του Γκαρσία, ο Καπνίδης έκανε το κοντρόλ αλλά και το άστοχο σουτ. Στο 77′ ο Τσαμούρης έδιωξε τη σέντρα του Ευθυμίου μετά την κόντρα επίθεση των γηπεδούχων. Στο 79′ το σουτ του Σταματή μπλόκαρε ο Ίτσο στην δεξιά του γωνία. Στο 88′ το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε άουτ.
 
Διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Ζαμπαλας (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Δημήτρη Κύριο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Θεοχάρη (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου-Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (91′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (78′ Αλμπάνης), Σταματής (82′ Ντιαλόσι).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Παπάζογλου Τ. (56′ λ. τρ. Τσαμούρης), Βέρκερ, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Δημούτσος (81′ Ντίνας), Σιατραβάνης (81′ Τεσίγια), Σxρόιεν (46′ λ.τρ. Παπάζογλου Θ.), Μικελτάτζε (73′ Καπνίδης), Τάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου