Ο ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ έσωσε την «παρτίδα»! Κατήγγειλε απο το ΝΕΧΤ tv την απουσία των παραλιών της Ξάνθης κι ο Τσώνης… «αποκατέστησε»;!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τι σου έκανε Χρήστο Μέτιο η Ξάνθη και συνεχώς την αδικείς; Επειδή αυτοί που «εκπροσωπούν» το Νομό είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιδράσουν και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου μας;
*ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! Βουλευτής Τσιλιγγίρης, αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Δήμαρχοι...Αυτούσιος ο διάλογος του Πάνου Παπαδόπουλου με τον  Γιάννη Ιερόπουλο στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv

*Τι λέει και η έγγραφη καταγγελία-ενημέρωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ξάνθης, «κράζοντας» άγρια όλους τους πολιτικούς του Νομού Ξάνθης!!!

Με έκπληξη διαπίστωσαν οι Ξανθιώτες ότι στην τροποποίηση του προγράμματος δράσης της Περιφέρειας, που ήρθε ως θέμα στο Περιφερειακό συμβούλιο της 30ης Μαρτίου 2021, να αναμορφώνεται δράση διαδικτυακής προβολής σε χώρες στόχους των Βαλκανίων και να περιλαμβάνονται παραλιακές περιοχές από όλες τις Περιφερειακές ενότητες εκτός της… Ξάνθης.

-Αυτοδικαίως λοιπόν γεννιέται το ερώτημα...

-Τι σου έκανε Χρήστο Μέτιο η Ξάνθη και συνεχώς την αδικείς; Επειδή αυτοί που «εκπροσωπούν» το Νομό είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αντιδράσουν και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου μας; Εσύ νομίζεις ότι θα συνεχίσουμε τις σε βάρος της περιοχής μας αδικίες από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ;

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟ

Αναλυτικότερα: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος κατήγγειλε με σκληρές εκφράσεις την τεράστια αδικία σε βάρος του Νομού Ξάνθης, εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή του.

Ιδού αυθεντικός ο διάλογος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Παναγιώτη καλησπέρα. Είμαι ο Γιάννης ο Ιερόπουλος. Βγαίνω στον αέρα με την ιδιότητα του Προέδρου των Ξενοδόχων. Θέλω να με ακούσεις λίγο. Για άλλη μια φορά αδικείται ο Νομός Ξάνθης από την Διοίκηση της Περιφέρειας. Έρχεται θέμα σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο «Προβολή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις παράκτιες περιοχές», δηλαδή όπου υπάρχει θάλασσα και είναι μέσα, προβολή περιοχών: Θάσος, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη, Μαρώνεια για χώρες, προς τις χώρες: Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία Σκόπια. ΔΕΝ είναι το Πόρτο Λάγος, δεν είναι τα Άβδηρα, δεν είναι τα Άβδηρα, δεν είναι το Εράσμιο, όπου υπάρχουν καταλύματα συναδέλφων και είναι η Ξάνθη απ’ έξω! Απαιτώ σαν πρόεδρος απ’ τους συμβούλους του κου Μέτιου να πάρουν θέση! Από αύριο θα αρχίσουμε «πόλεμο» εναντίον τους. Βγάλαν την Ξάνθη απ’ ΕΞΩ με τους εδώ «εφιάλτες».

Π.Π.: «Αυτό που λέτε είναι τρομερό κε Ιερόπουλε.

Γ.Ι: «Τέλος! Να πάρουν θέση! Κάτω στην παραλία έχουμε πάνω από 30 καταλύματα. Κι είναι ΕΚΤΟΣ η Ξάνθη!»

Π.Π. «Και τι κάνει ο αντιπεριφερειάρχης κος Ευφραιμίδης;»

Γ.Ι: «Δεν ξέρω. Απαιτώ από τους υποψήφιους που ήταν μαζί του και τους εκλεγμένους να πάρουν θέση για το Νομό μας. Επιτέλους! Επιτέλους».

Π.Π.: «Μας επιτρέπετε να πάρουμε τηλέφωνο τον κο Αμοιρίδη και να τον ρωτήσουμε;»

Γ.Ι: «Βεβαίως»

Π.Π. «ε… όχι τον κο Αμοιρίδη , τον κο Κουρτίδη να πάρουμε τηλέφωνο και να τον ρωτήσουμε. Που είναι με τον Μέτιο»

Γ.Ι: «Δεν ξέρω, ρωτήστε και τον κο Αμοιρίδη. Προφανώς θα είναι ενημερωμένος»

Π.Π: «Αυτό που λέτε είναι τρομερό όμως ξέρετε ε;»

Γ.Ι.: «Ε τι τρομερό, μόνο τρομερό είναι; Θα’ ρθει θέμα σήμερα στο συμβούλιο για να ψηφιστεί».

Π.Π: «Λοιπόν, ευχαριστώ πολύ κε Ιερόπουλε»

Γ.Ι.: «Πάρτε τον κο Αμοιρίδη αν θέλετε».

Π.Π.: «Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε το 1ο θέμα από τις ειδήσεις των 9 και να βάλουμε πρώτο θέμα το Σύλλογο Ξενοδόχων για αυτή τη γενναιότητα με την οποία «παλεύει» για το θέμα αυτό,  που είναι μια κατάφωρη αδικία σε βάρος της Ξάνθης. Σας ευχαριστώ πολύ κε Ιερόπουλε»

Γ.Ι.: «Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά».

ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ωστόσο και νέα παρέμβαση έγινε στη συνέχεια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννη Ιερόπουλο την ώρα που στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Πάνος Παπαδόπουλος μιλούσε με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη.

Π.Π. (μιλάει με τον Μιχάλη Αμοιρίδη) Κύριε Αμοιρίδη, ένα λεπτό πριν συνεχίσουμε, να βγάλω στον αέρα τον Γιάννη Ιερόπουλο ο οποίος κάτι θα θέλει να ξαναπεί για το ίδιο θέμα)

- «Κε Ιερόπουλε να δώσω σε σας το λόγο γιατί εσείς αναδείξατε το θέμα»

Γ. Ιερόπουλος: «Πήρα να σας ευχαριστήσω γιατί ακουστήκαμε μέσα από τον σταθμό σας . Μόλις με πήρε ο κος Τσιώνης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και μου είπε: «άκουσα και με δική μου εντολή μπαίνει μέσα και ο Νομός Ξάνθης».

Π.Π.: «Σας ευχαριστώ! Άρα έχουμε απήχηση κε…»

Γ. Ιερόπουλος: «Εγώ σ’ ευχαριστώ πολύ κε Παπαδόπουλε γιατί αν δεν ήσουνα εσύ θα ήμασταν… Βόρεια Κορέα! Αυτό σου λέω μόνο».

Π.Π.: «Ευχαριστώ πολύ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου