NEW: LP "ONE LAST TIME" (PILARINOS & KARYPIDIS REMIX)

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια/τραγουδοποιός LP μόλις κυκλοφόρησε νέο της single “One Last Time”, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Panik Records. Το τρίτο track από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album της που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά συνοδεύεται από ένα νέο βίντεο με συμπρωταγωνίστρια την ηθοποιό/κινηματογραφιστή/μοντέλο Jaime King.

Ένα παθιασμένο τραγούδι, το “One Last Time” στοχεύει στην ψυχή του κοινού ενώ προκαλεί τον ακροατή να σηκωθεί να τραγουδήσει και να χορέψει. Είναι μία αντανάκλαση αλλά και μία γιορτή, με ηχηρά κουπλέ που συμπληρώνονται από χαρούμενα ανθεμικά ρεφραίν που σε κάνουν να τραγουδάς μαζί τους.
 
H LP είπε “To “One Last Time” είναι για την φευγαλέα φύση των σχέσεων, ρομαντικών και μη και πως κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Χωρίς να έχει σημασία πόσο πολύ ή λίγο παίρνουμε από κάποιον βρίσκουμε τους εαυτούς μας να φανταζόμαστε το παρελθόν μαζί τους και τα πράγματα που ευχόμαστε να είχαμε πει ή κάνει πριν τελειώσει ο χρόνος που είχαμε μαζί”.
 
Η καλλιτέχνιδα έγραψε το “One Last Time” στην Αθήνα και στο San Jose del Cabo του Μεξικό με τον πολλά χρόνια συνεργάτη της Mike Del Rio. H LP και ο Del Rio δημιουργούν τα δύο τρίτα της συγγραφικής ομάδας που είναι υπεύθυνη για το Νο1 σε 18 χώρες hit “Lost On You", καθώς και για τα 2 τελευταία tracks της τραγουδοποιού. Στην δημιουργία του νέου τραγουδιού συμμετείχε και ο ταλαντούχος κιθαρίστας Alex Feder. Η παραγωγή ολοκληρώθηκε στο Hotel Havana στο Highland Park του Los Angeles, όπου πραγματοποιήθηκε και το acoustic performance της LP με αφορμή το Coming Out Day. Η μίξη έγινε από τον Manny Marroquin και το master από την πολλές φορές βραβευμένη με Grammy, Emily Lazar.
 
Την κυκλοφορία ολοκληρώνει ένα συναρπαστικό νέο βίντεο με συμπρωταγωνίστρια την Jaime King. Γυρισμένο στο ιστορικό Paramour Estate του Los Angeles, το κλιπ σημάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Stephen “Norswrthy” Schofield, που είναι γνωστός για την δουλειά του στο χώρο της φωτογραφίας ως μέλος του duo LOWFIELD και έχει δημιουργήσει εικόνες για καλλιτέχνες όπως η Halsey, o Pharrell, η Taylor Swift και άλλοι. Ο ίδιος είπε, “Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να γυρίσω το βίντεο έπρεπε να πω ναι, όχι μόνο επειδή εμπλεκόντουσαν όλοι οι στενοί μου φίλοι αλλά επειδή το τραγούδι δημιούργησε κάτι πολύ δυνατό μέσα μου. Το θέμα του προκαλεί ένα εύθραυστο συναίσθημα που μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να σου αφαιρεθεί. Προσωπικά, ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να αποδεχθείς σε μία τραγωδία είναι ότι στο τέλος η ζωή προχωράει. Το πάρτι συνεχίζεται. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι ότι εσύ ή εμείς κάποια στιγμή καλούμαστε να αφήσουμε αυτό το πάρτι ανεξαρτήτως του αν είμαστε έτοιμοι ή όχι”.
 
H LP εξηγεί, “To βίντεο του “One Last Time” προσπαθεί να αιχμαλωτίσει το δράμα του τραγουδιού προφανώς, όπου οι μέρες που περνάς με την αγάπη σου και τους φίλους σου στο τέλος σημαίνουν τα πάντα. Δεν ξέρουμε ποτέ τι ή ποιος θα μας πάρει μακριά από αυτές τις στιγμές”.
 
Οι προηγούμενες δύο κυκλοφορίες της μουσικού από τον επερχόμενο δίσκο της περιλαμβάνουν το “The One That You Love” και το “How Low Can You Go” και παρουσιάστηκαν τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο του 2020 αντίστοιχα. Το “The OneThat You Love” έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα στο show Late Night With Seth Meyers, έφτασε στο Top 40 της Γαλλίας και έχει συγκεντρώσει πάνω 14 εκατομμύρια Spotify streams και 17 εκατομμύρια views στο YouTube. To “How Low Can YouGo” έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια views στο YouTube, μετράει 3.5 εκατομμύρια streams στο Spotify και ανέβηκε στο Top 3 του Triple-A radio στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον έφτασε στο Top 10 του ραδιοφώνου σε Ιταλία και Καναδά.
 
Το πρώτο livestream της LP πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2020 και παρακολουθήθηκε από fans σε πάνω από 25 χώρες. Τον Νοέμβριο του 2020, η ίδια εμφανίστηκε σε 2 live drive-in συναυλίες στο Anaheim.  Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε ζωντανό κοινό μετά από σχεδόν ένα χρόνο και παρουσιάστηκαν μέσω livestreamπαγκοσμίως. Ακολούθησε ένα exclusive performance video για το SPIN, το οποίο τώρα είναι διαθέσιμο και στο κανάλι της στο YouTube.
 
Τον Μάιο του 2020 κυκλοφόρησε το debut live album της “Live In Moscow”. Ηχογραφημένο στο Crocus City Hall το 2019, το επικό performance μάγεψε ένα κοινό 6,000 fans από την Ρωσία.
 
Τον Δεκέμβριο του 2018 παρουσίασε το “Heart To Mouth” που περιλαμβάνει τα singles “Girls Go Wild” και “Recovery”. To “Girls Go Wild” ήταν το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό hit στην Ιταλία το 2019 και απασχόλησε ξανά το 2020 χάρη σε μία νέα version με την συμμετοχή της Μεξικανής τραγουδίστριας Ximena Sarinana.
 
H LP γνώρισε παγκόσμια φήμη το 2017 με smash “Lost On You”. Το ομότιτλο track έφτασε στο Νο. 1 18 χωρών και έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams. Έχει γίνει διαμαντένιο στο Μεξικό και την Γαλλία, 4 φορές πλατινένιο στην Ιταλία, Πλατινένιο στην Ελλάδα και την Πολωνία και Χρυσό στο Βέλγιο και την Ελβετία.        

ENTER THE PANIK WORLD

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram


SONY MUSIC GREECE SOCIAL MEDIA
Facebook: https://www.facebook.com/sonymusicgreece/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου