Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από IX σε οικισμό της Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια


Συνελήφθη την 27-3-2021 το απόγευμα,
από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι, σε οικισμό της Δράμας, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία ημεδαπής οδηγού, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα μία τσάντα που περιείχε έγγραφα, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά και χρηματικό ποσό.

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών ο δράστης εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Δράμας – Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας προέκυψε επιπλέον ότι ο δράστης την 13-3-2021 το μεσημέρι, σε οικισμό της Καβάλας, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε έγγραφα και χρήματα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου