Απάντηση: Ιωνικός σε Ξάνθη: “Λαλίστατη στη ζούγκλα των Πηγαδίων”

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη κατά της διαιτησίας του μεταξύ τους αγώνα.
Υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία αδικία της θρακιώτικης ομάδας, υποστηρίζει ότι είναι αστεία η ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για θράσος από τους φιλοξενούμενους ενώ προσθέτει ότι «ζούγκλα» ήταν τα Πηγάδια στον αγώνα μεταξυ των δυο ομάδων που φιλοξενήθηκε πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός έχει ως εξής:
Η ΠΑΕ Ξάνθη, πήγε σήμερα την έννοια «κερδίζω τις εντυπώσεις, για να πάρω σφύριγμα στα επόμενα παιχνίδια», σε άλλο επίπεδο. Καθώς, πρωτοπορεί με ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του σημερινού αγώνα στη Νεάπολη, εκφράζοντας παράπονα για φάσεις που δήθεν έχει αδικηθεί.

Προκαλούμε, λοιπόν, τη λαλίστατη από τον πρώτο γύρο και τη ζούγκλα των Πηγαδίων ΠΑΕ Ξάνθη, να επισημάνει και να αναδείξει τις φάσεις που θεωρεί πως αδικήθηκε, πράγμα που δεν μπορεί να πράξει, αφού πολύ απλά… δεν υπάρχουν. Και να σταματήσει επιτέλους με θράσος, να επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αστείες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις.

ΥΓ: Η μοναδική αμφισβητούμενη φάση που υπήρξε στο σημερινό παιχνίδι, είναι το πιθανό χέρι και πέναλτι του αμυντικού της ΠΑΕ Ξάνθης στο 90’, όπου ο διαιτητής κ. Τάσης (Ηπείρου) έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου