ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 
Μετά το χαλάρωμα της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο ΑΟ Ξάνθης συνέχισε την προετοιμασία του το απόγευμα της Παρασκευής για την επόμενη αναμέτρηση με τα Χανιά εκτός έδρας.

Τα τεστ για τον Covid-19 στα οποία υποβλήθηκε η ξανθιώτικη ομάδα ήταν όλα αρνητικά, ενώ το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους, μέσα από τις οποίες, οι αντίπαλες υποομάδες είχαν διαφορετικά ζητούμενα σε τομείς του pressing, του παιχνιδιού κατοχής μπάλας, στη δημιουργία και τα τελειώματα φάσεων.

Επιστρέφει στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ ο Ντάριλ Βέρκερ που ήταν τιμωρημένος στην αναμέτρηση της Τετάρτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Τάτος, Βασίλεφ, Αλή και Στάθης με τον Αντώνη Καπνίδη να ανεβάζει ρυθμούς συμμετέχοντας σε μέρος του προγράμματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα γίνει στο γήπεδο Περιβολίων την Κυριακή (14:45) μεταξύ των Χανίων και του ΑΟ Ξάνθης, ορίστηκε να είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων), με α’ βοηθό τον Ευστάθιο Γαρεφαλάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου), β’ βοηθό τον Παύλο Φραγκούλη (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου