ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΡΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΡΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΥΡΑΤΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Ότι εμείς δεν υποκαθιστούμε ρόλους! Αν δηλαδή οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ξάνθη για όλους Σάββας Μελισσόπουλος και ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης βγάζουν ανόητες ανακοινώσεις ή... εκτίθενται συνεχώς και σε πολλές περιπτώσεις, αποδεικνύονται άριστα «δεκανίκια» του Δήμαρχου Τσέπελη και του Φανουράκη, αυτό είναι δικό τους θέμα...!
Τα μεν φερέφωνα της σημερινής δημοτικής αρχής να λένε ακόμη και στο ΜΑΥΡΟ... μπράβο Τσέπελη διότι «οικονομάνε» χιλιάδες ευρώ για τα λιβανιστήρια τους, ούτε όμως και θα χαριστούμε στην αντιπολίτευση ακόμη κι αν πρόκειται για τους Σάββα Μελισσόπουλο και Λύρατζη!!!

Επειδή ο λαός προηγείται και από  τους μεν αλλά και από τους δε... κι ο Τσέπελης δικαίως τους «χαρακτηρίζει όλους... μια οικογένεια»!

Άλλωστε τα μεν καραγκιοζλίκια του Λύρατζη τα έχουμε φάει στη μάπα από τις εκλογές ακόμη, τον δε Σάββα Μελισσόπουλο θεωρούμε έντιμο άνθρωπο και πολιτικό, αλλά δεν αρκεί αυτό...

Αν μια θέση... ταμία στο Δίκτυο Πόλεων με ...ποτάμια (σ.σ. Θού Κύριε φυλακή το στόματί μου...), του ήταν τόσο απαραίτητη ώστε να εισπράξει τα... συγχαρητήρια του Τσεπελη που ισχυρίζεται ότι...αυτός τον «στήριξε» για τη συγκεκριμένη θέση...

Ε, αυτός είναι ο άνθρωπος. Ας παραμείνει... «ταμίας» στο Δίκτυο για να κάνει και κανένα ταξιδάκι...

Τα Δημαρχιλίκια τι τα θέλει;  Άλλωστε ας βγει στη πιάτσα, να δει τι λέει κι ο κόσμος... όχι μόνο για το υπό κατάρρευση σύστημα του Τσέπελη, αλλά και για την αντιπολίτευση...!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου