Οι απίστευτες δικαιολογίες του δημάρχου Ξάνθης για το ξέφρενο καρναβαλίστικο πάρτι: Αυθόρμητη συμμετοχή, τους είπαμε ότι δεν είναι σωστό

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σημειώνω οτι ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί απο το βράδυ του Σαββάτου η αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ.Χατζάκη, ενώ το 100 δέχονταν συνεχώς κλήσεις διαμαρτυρόμενων πολιτών! Τελειωμό δεν έχουν οι πανελλήνιες αντιδράσεις για το κορονοπάρτι του Δήμου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία με οργανωτή το Κέντρο Πολιτισμού και δημόσιο...κάλεσμα του κόσμου από το επίσημο πρόγραμμα των ΘΛΕ 2021 στον κόσμο να...συμμετάσχει!!!!

Ήδη το θέμα απασχολεί αυτήν την ώρα και το γραφείο του Πρωθυπουργού και οι πληροφορίες αναφέρουν οτι θα πέσουν ΚΕΦΑΛΙΑ!

Σημειώνω οτι ήδη για το θέμα έχει ενημερωθεί απο το βράδυ του Σαββάτου η αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ.Χατζάκη.

Την ίδια ώρα,  «Υγειονομική βόμβα» χαρακτήρισε τις εικόνες ξέφρενου αποκριάτικου πάρτι στην Ξάνθη εν μέσω πανδημίας ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά» ενώ επεσήμανε ότι δεν πετύχαμε τον στόχο του αυστηρού lockdown
«Είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πολλοί δεν θα φορούν μάσκα. Προφανώς η Θράκη που δεν είχε πρόβλημα, θα δείτε ότι θα αρχίσει μέσα σε 10-15 μέρες να έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά
.

Χαρακτηριστικό ωστόσο ήταν το ρεπορτάζ του site Ifhmerida που φιλοξενεί δηλώσεις του Δήμαρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελε που επιχειρεί την εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού να την "χρεώσει" σε...αυθόρμητους νέους!

Αναλυτικά όλο το δημοσίευμα:

  Οι απίστευτες δικαιολογίες του δημάρχου Ξάνθης για το ξέφρενο καρναβαλίστικο πάρτι: Αυθόρμητη συμμετοχή, τους είπαμε ότι δεν είναι σωστό.

 «Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή. Όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο την νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία»
«Χθες το απόγευμα βάλαμε την μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να στάματανε στην πλατεία. Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα» τόνισε ο κ. Τσέπελης ενώ ερωτηθείς αναφορικά με το αν οι δημοτικές αρχές ήταν έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τυχόν συνωστισμό των πολιτών σημείωσε:
«Ημασταν σε μια ετοιμότητα αν συμβεί αυτό αμέσως να σταματήσουμε και να διαλύσουμε τον κόσμο αλλά επειδή δεν υπήρχε κανένα μάζεμα αυθόρμητο», υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι στην πλειοψηφία τους ήταν νεαρά παιδιά 15- 17 που θέλανε να εκτονωθούν και πως αμέσως τελείωσε η υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/dimarhos-xanthis-gia-karnabalistiko-parti-itan-aythormiti-symmetohi-neon-paidion

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου