Γιατροί επιστρατεύονται… κι άλλοι δηλώνουν εθελοντές και δεν αξιοποιούνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στα χέρια συνολικά 206 ιδιωτών γιατρών, μέχρι στιγμής (παθολόγοι, πνευμονολόγοι και γενικοί γιατροί) επιδόθηκαν φύλλα επίταξης προσωπικών υπηρεσιών και ανέλαβαν υπηρεσία σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής, μετά και την απόφαση του υπουργείου Υγείας να ενεργοποιήσει το συνταγματικό μέτρο της πολιτικής τους επιστράτευσης, αφού η πανδημία του κορονοϊού καλπάζει και οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό καθημερινά αυξάνονται.Η πληροφορία πως γιατρός, πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, πριν ακόμα αποφασιστεί η πολιτική επιστράτευση γιατρών, με μήνυμά του προς τον νυν διοικητή Ευάγγελο Ρούφο, δήλωσε πως βρίσκεται στη διάθεσή του για να αξιοποιηθεί όπου και όπως χρειαστεί.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση. Όπως μας είπε ο ίδιος ο γιατρός και πρώην διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όχι μόνο δεν του ζητήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, είτε τις συμβουλές του λόγω της εμπειρίας του, αλλά αγνοήθηκε παντελώς.

«Περίμενα τουλάχιστον να μου απαντήσει. Να μου πει ένα τυπικό ευχαριστώ που προσφέρω τον εαυτό μου, τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και ότι προς το παρόν δεν τις χρειάζονται αλλά θα έχει υπόψη του την προσφορά μου για όταν και εάν απαιτηθεί. Στο κάτω π κάτω πρώην διοικητής του νοσοκομείου που διοικεί ήμουν» σχολίασε με παράπονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου