Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε τη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Εριφύλη Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

"Στο προσωπο της τιμησαμε ολες τις γυναικες που δραστηριοποιουνται στον τομεα της υγειας και εδω και ενα χρονο με αυταπαρνηση προσφερουν τις υπηρεσιες τους για την αντιμετωπιση της πανδημιας" τόνισε ο αντιπεριφερειαρχης Νίκος Ευφραιμίδης

Η Περιφερεια Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης στο πλαισιο του εορτασμου της “Παγκοσμιας Ημερας για τη Γυναικα” βραβευσε γυναικες της Περιφερειας ΑΜΘ για την εν γενει δραση τους.

Απο την Ξανθη βραβευθηκε για την δραση της η Εριφυλη Παπαδοπουλου, νοσηλευτρια του Γενικου Νοσοκομειου Ξανθης.

O αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης τόνισε:

“Στο προσωπο της τιμησαμε ολες τις γυναικες που δραστηριοποιουνται στον τομεα της υγειας και εδω και ενα χρονο με αυταπαρνηση προσφερουν τις υπηρεσιες τους για την αντιμετωπιση της πανδημιας.”

ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, τόνισε πως μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη δυσχερή οικονομική κρίση, οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με την πανδημία να έχει φέρει σημαντικές συνέπειες και στις ίδιες και τις οικογένειές τους, λόγω και απώλειας θέσεων εργασίας.

Για αυτό και η εκδήλωση της Περιφέρειας έχει διπλό σκοπό, να επιβραβεύσουν εξαίρετες γυναίκες της περιφέρειας για τις διακρίσεις που πετυχαίνουν στον τομέα δραστηριότητάς τους, ξεπερνώντας δυσκολίες, καλλιεργώντας ταλέντα και δουλεύοντας σκληρά στο χώρο τους, δείχνοντας πως η πραγματική καταξίωση είναι μια κατάκτηση που επιτυγχάνεται κάθε μέρα. Παράλληλα θέλησαν να τιμήσουν τις γυναίκες της περιοχής μας από το χώρο της υγείας και εδώ και ένα χρόνο δουλεύουν στο μέτωπο της πανδημίας.

Στη φωτογραφία με το σύζυγο της Στέφανο Τζανίδη
Εριφύλη συγχαρητήρια. Να σαι γερή , να συνεχίζεις να προσφέρεις.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου