Η «Περιφερειακή Σύνθεση» για το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης: «Μία πληγή χωρίς απαντήσεις και αμφίβολη στόχευση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου συζητήθηκε η επερώτηση μας για το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης. Δεκαοχτώ μήνες από την νέα θητεία του κο Μέτιου και των συνεργατών του, μηδαμινό το έργο και θολές οι προοπτικές του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης. Από τις απαντήσεις που δόθηκαν ένα το συμπέρασμα: πολλά λόγια, πολλά «εγώ», πολλά ερωτηματικά και μηδαμινό έργο. Διοικητική μέριμνα με πολλά κενά.

  Η πρόταση μας, να εισηγηθεί ο πρόεδρος του, περ. Σύμβουλος Ξάνθης κος Κ. Κουρτίδης -μαζί με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 20.000 ευρώ που όπως είπε θα ζητήσει- και την κατάργηση των αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν έγινε δεκτή από τον ίδιο. Το επιχείρημα του; Αντιπολιτευτική τακτική τώρα που αυτός είναι πρόεδρος! Δεν το είχαμε θέσει στην επερώτηση εμείς, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει λάβει ένα ευρώ μέχρι σήμερα για την προσπάθεια του, όμως του διέφυγε να συμπληρώσει ότι την αμοιβή αυτή δεν την έχει αποποιηθεί και την χρεώνει και θα του αποδοθεί εν καιρώ. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι δεν θέλει τα 8516 ευρώ περίπου ανά έτος, που χρεώνεται το ΚΕΚ, αλλά κάναμε λάθος. Πιστέψαμε ότι ίσως αυτός ήταν διαφορετικός. Διαψευστήκαμε.

Το νομαρχιακό ΚΕΚ δεν έχει έσοδα και κατά τη δική τους απάντηση δεν φτιάχτηκε για να παράγει κέρδη. Προς τι λοιπόν οι αμοιβή για το τίποτα που προσφέρουν; Μιας και όχι μόνο έσοδα και κέρδη δεν έχει αλλά ούτε και έργο ουσίας κάνει; Προοπτική αναζητείται ακόμη. Δεν έχουν ούτε το θάρρος να παραδεχθούν την αλήθεια.

  Για ακόμη μία φορά η διοίκηση της Περιφέρειας δείχνει ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα λόγια και τις προσωπικές πολιτικές, χωρίς αυτά να αποτυπώνονται σε έργο ουσίας και όφελος για τον πολίτη της ΑΜΘ. Ας συνεχίσουν έτσι, εφόσον δεν συναισθάνονται ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται και βγάζει τα συμπεράσματα του από τη στάση του καθενός και το αποτέλεσμα και όχι από τη φωτογραφία και τις δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου