Μήνυμα του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Η 25η Μαρτίου αποτελεί την Αφετηρία της Εθνικής Παλιγγενεσίας , μια από τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού Έθνους.Η συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, μας γεμίζει Υπερηφάνεια.
Δυστυχώς, η Πανδημία δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε με την αρμόζουσα μεγαλοπρέπεια την φετινή Επέτειο ,αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να αποτίσουμε
φόρο τιμής στους Αγωνιστές, που άφησαν το αποτύπωμά τους ανεξίτηλο στην Επανάσταση του ’21.
Για εμάς, αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό, η σημερινή μέρα αποτελεί, ημέρα μνήμης και έκφρασης ευγνωμοσύνης σε εκείνους που αγωνίστηκαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, για το παρόν και το μέλλον μας.

Σήμερα υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, δεν τιμούμε μόνο τους άγρυπνους φρουρούς της Ελλάδας, τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και το Υγειονομικό Προσωπικό της χώρας μας ,που δίνει τη μάχη απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό.
Στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, η ανάγκη της ομοψυχίας και της ενότητας είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.
Με ενότητα, με ακμαίους θεσμούς και αλληλεγγύη μπορούμε να βαδίσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον 21ο αιώνα.

Χρέος όλων, να αγωνιστούμε για να παραδώσουμε μία καλύτερη Ελλάδα, εκπληρώνοντας το ιστορικό χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές. Να δημιουργήσουμε το αναγκαίο γόνιμο έδαφος για την νέα γενιά των Ελλήνων , την δημιουργική σκέψη και δράση της.

Ως Έλληνες όμως πρωτίστως, θα υπερασπιζόμαστε πάντα το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας.
200 Χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα. Μαθαίνουμε από το Παρελθόν, Ατενίζουμε με Αισιοδοξία το μέλλον.
Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, όπου και να βρίσκονται, 

Χρόνια Πολλά με Υγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου