Η “Ενωτική Πρωτοβουλία” καταγγέλλει την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δηλώνει έτοιμη για εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Η   ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συμβάλλουν στο αίσθημα ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού. Διχαστικές πολιτικές και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες και είναι καταδικαστέες. Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει ενεργή απειλή από την Τουρκία, αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, είναι λάθος να υψώνονται κομματικά λάβαρα. Την ώρα της εθνικής απειλής οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι κάτω από τα εθνικά μας σύμβολα.
            Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβει πρωτοβουλίες αποφόρτισης του άρρωστου και διχαστικού πολιτικού κλίματος που έχει τροφοδοτήσει η κυβέρνηση του και να συμβάλλει στην εθνική ομοψυχία χωρίς  καμία υποχώρηση και συμβιβασμό απέναντι στην συνεχή τουρκική απειλή. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο νωρίτερα φύγει, τόσο καλύτερα για την χώρα. Η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η τεράστια ανεργία των νέων, η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η αδιαφορία για το περιβάλλον, η αναποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, η καταστροφική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, (που λαμβάνει χαρακτήρα ισλαμικού εποικισμού), κόντρα στις τοπικές κοινωνίες και η υποχωρητική πολιτική έναντι των τουρκικών προκλήσεων είναι έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

            Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Έλληνες πολίτες η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η οποία έχει συγκροτηθεί από το ΑΚΚΕΛ, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, τη ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ, τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και προσεχώς θα ανακοινώσει την σύμπραξη ακόμη 4-5 κομμάτων και κινημάτων, τονίζει πως προτεραιότητα είναι η ειρήνη, η ασφάλεια της χώρας και η ευημερία όλων των πολιτών.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με την ανοιχτή επιστολή  - δημόσια πρόσκληση στις 21-5-2020 προχωρά στη συνένωση και συσπείρωση των δημοκρατικών, πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας. Σταθερή απόφαση η συμμετοχή στις εθνικές εκλογές με ισχυρά ενωτικά ψηφοδέλτια. Τα πρώτα 350 ονόματα υποψηφίων βουλευτών έχουν κλειδώσει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και μέσα στο επόμενο διάστημα με τις νέες  συμμετοχές  κομμάτων, κινημάτων, αλλά και προσωπικοτήτων θα είναι έτοιμη με ισχυρά και ενωτικά ψηφοδέλτια να δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών. Ήδη στα στελέχη της περιλαμβάνονται πολλοί αυτοδιοικητικοί και κοινωνικοί παράγοντες και  τρεις πρώην βουλευτές έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους, ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης, πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Καρακώστας, πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο Γαβριήλ Αβραμίδης, πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Κοινός στόχος όλων η μέγιστη δυνατή συσπείρωση κινήσεων, κινημάτων και προσώπων που υποστηρίζουν το ενωτικό εγχείρημα και η άμεση ανάδειξη του προσώπου που θα ηγηθεί στην εκλογική μάχη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου