Κορονοϊός: Υπεύθυνες ανακοινώσεις με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ζητά ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, για να υπάρχει σωστή ενημέρωση του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Με σημείο αναφοράς τους επικείμενους εμβολιασμούς του γενικού πληθυσμού
Αναστάσιος Καραδέδος:
«Το θέμα έχει αφεθεί όχι στην ιατρική και την επιστημονική κοινότητα, αλλά στην τηλεόραση κι αυτό έχει επιπτώσεις, γιατί οι πολίτες βγάζουν συμπεράσματα ανάλογα με αυτά που ακούνε, κάθε φορά, από τα μίντια…»

  Τον Ιούνιο ξεκινάει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού κατά της πανδημίας του κορονοϊού, όπως έκανε γνωστό ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, κύριος Θανάσης Κοντογεώργης.

  Μετά όμως τις τελευταίες εξελίξεις με το εμβόλιο της AstraZeneca, που έχει ήδη πρόβλημα δημόσιας εικόνας, όπως παραδέχεται ο Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος, προέκυψε η αβεβαιότητα που όλοι ήθελαν να αποφύγουν. Έτσι, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρξει η δυνατότητα επιλογής εμβολίου, ώστε να παραμείνει υψηλή η προθυμία για εμβολιασμό, καθώς, αν και εξίσου ασφαλές με τα άλλα, η χαμηλότερη αποτελεσματικότητά της AstraZeneca, δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου