ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την 8η φετινή του νίκη πήρε ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 1-0 επί του Εργοτέλη στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.
Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 6η εντός έδρας επιτυχία επικρατώντας με σκόρερ τους Μικελτάτζε (67′). Ο σκόρερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι με τον Αμπντουλαχί στο 11′ ο Εργοτέλης και στο 76′ με τον Μυστακίδη ο ΑΟ Ξάνθης. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει πλέον 30 βαθμούς ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον σχετικό πίνακα, ενώ η επόμενη αναμέτρηση είναι το Σάββατο (3/4) και πάλι στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Στο 5′ ο Έμπερτ εκτέλεσε φάουλ και ο Θανάσης Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 11′ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Αμπντουλαχί και στο 26′ ο Έμπερτ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ενώ ο διαιτητής Τσαγκαλίδης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Στο 36′ άστοχο ήταν το σουτ του Μπουρσέλη και στο 39′ το σουτ από πλάγια του Σιατραβάνη μετά την πάσα του Παπάζογλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. Στο 59′ ο Μπέντο μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Μανουσάκη και στο 64′ το σουτ στην κίνηση του Τσέλιου πέρασε άουτ. Στο 67′ ο Μικελτάτζε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 76′ δοκάρι είχε ο Μυστακίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), με α’ βοηθό τον Λάμπρο Διαμαντη (ΕΠΣ Ηπείρου), β’ βοηθό τον Βασίλη Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Τζούρμαν (46′ Τσαμούρης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Θυμιάνης), Σιατραβάνης, Μπριλάντε (46′ Σχρόιεν), Δημούτσος, Έμπερτ (82′ Ντίνας), Μικελτάτζε, Παπάζογλου Θ. (65′ Μυστακίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):Κατσιμήτρος, Μποτέ (72′ Κουάτεγκ), Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος (81′ Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί, Μπουρσέλης (59′ Κόνραντ), Κοκκίνης (59′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (81′ Κωστανάσιος).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου