ΑΙΧΜΕΣ: Ατελείωτη η σιωπή

Δεν υπάρχουν σχόλια
*Η αποτυχία στη λειτουργία ενός συστήματος οφείλει να αναγνωρίζεται.  Η ΝΔ – αν θυμάστε ως αξιωματική αντιπολίτευση είχε αρνηθεί να συναίνεσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, όταν ανέλαβε την ηγεσία της ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
**Τελικά, το τότε κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, μέσα από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.**Και που κατέληξε η ιστορία αυτή; Σε ένα όργανο που αποφασίζει να επιβάλει πρόστιμα με νόμο που δεν έχει ψηφιστεί!
 

**Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την παραίτηση του Προέδρου της Αρχής Αθανάσιου Κουτρουμάνου με δηλώσεις του Προέδρου του  Αλέξη Τσίπρα.

**Καμία αντίδραση δεν υπήρξε  από την κυβέρνηση, αλλά και από το κόμμα του που δεν ζητάει τη σύγκλιση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

**Και εκεί που χρειάζεται η πραγματική παρέμβαση, στην απόπειρα αποσιώπησης του φαινομένου των των βιασμών και των σεξουαλικών παρενοχλήσεων  που επιχειρούν ορισμένοι, καταγράφεται και εδώ σιωπή από την αρμόδια Αρχή.

**Θυμάστε εκείνη τη διαφήμιση του ποτού, με εκείνους που πετούσαν φελλούς στο βαρέλι;

**Την άλλη που φωνάζει κάποιος ….”ΦΕΤΑ”;

**Αυτοί είναι ρυθμοί ανταπόκρισης.

**Αλλαγή θέματος: Με την υπόθεση της καμπάνιας “Μένουμε σπίτι” και την πληρωμή των ιστοσελίδων και εφημερίδων που λίγο μετά έκλεισαν τι γίνεται;

**Τα χρήματα δόθηκαν υποτίθεται για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, αλλά υπήρξαν εφημερίδες που εξαφανίστηκαν στη συνέχεια από τα περίπτερα.

**Ένα τηλεπαιχνίδι για τον Alpha θα ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Για τα υπόλοιπα σε Open και Mega …αναμονή.

**Συνεχίζεται η ΕΔΕ στην ΕΡΤ για τον υπεύθυνο ανάρτησης του εγγράφου με τις οδηγίες την γνωστή προθυμία και ταχύτητα του ελληνικού δημοσίου. Ποιος να είναι, ποιος να είναι;

**Θυμίζουμε πως το εσωτερικό σύστημα της ΕΡΤ είχε “πνίξει” και την υπόθεση με τον ήχο από καζανάκι που είχε βγει στον αέρα.

**Μισές αλήθειες και με τους μισθούς; Γιατί για παράδειγμα θα πρέπειν να πάρουν αύξηση διευθυντικά στελέχη που απέτυχαν στον τομέα τους.

**Επειδή, είναι …φίλοι;

 Μετάβαση στην Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου