ΜΕ συμμετοχή 66% τα «κλειδιά» της εστίασης στη Ξάνθη! Μείωση ΦΠΑ στο 6% ζήτησε η Μαίρη Τσιακίρογλου απο τον Κυριάκο, μιλώντας στο Next tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

Τα... «κλειδιά» των μαγαζιών τους  στον Άδωνη και όχι μόνο, παρέδωσαν Στέλιος  Μωραϊτης, Μαίρη Τσιακίρογλου και άλλοι 98 στα πλαίσια της δράσης, «Παραδίδουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ της Εστίασης»

Εξαιρετικά  ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση των Επαγγελματιών της εστίασης  και των καφέ-μπαρ στην Ξάνθη, καθώς παρέδωσαν τα κλειδιά της επιχείρησης τους, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Παραδίδουμε τα Κλειδιά της Εστίασης». Οι επαγγελματίες του κλάδου αντιδρούν για την κατάσταση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες, καθώς το οικονομικό αδιέξοδο είναι μονόδρομος. Την αμέριστη συμπαράστασή τους εξέφρασαν τα συνυφασμένα με τον κλάδο της εστίασης  Σωματεία Κρεοπωλών, Ιχθυοπωλών, Αρτοποιών Ξάνθης.

Στο πλευρό της δράσης στάθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κύριος Μωραϊτης Στυλιανός που πήγε και παρέδωσε τα κλειδιά της «Πολιτείας» ενώ έκανε σκληρές δηλώσεις στο Next tv για τον κλάδο τους, τονίζοντας με έμφαση ότι, «αν η Κυβέρνηση εκτός από τα κλειδιά, δεν θέλει να τους παραδώσουμε και την ίδια μας τη ζωή, να μας το πει δημόσια, διότι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ!!! Με ασπιρίνες δεν λύονται τα προβλήματα!

(σ.σ. Από την άλλη βέβαια απουσίαζαν ως συνήθως και οι επαγγελματίες που θέλουν άλλοι να κάνουν τους αγώνες και αυτοί απλώς να...απολαμβάνουν όπως ο Μάκης Τοπαλίδης που έχει τρια μαγαζιά, αλλά δεν παρέδωσε για κανένα τα κλειδιά...




 


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου