ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο κόσμος πεινάει κι αυτοί «σκορπάνε» το χρήμα λες και είναι... «πετσετάκια»! 30.000 ευρώ για διακόσμηση - άρματα, 10. 000 ευρώ για να βιντεοσκοπηθούν τα... πυροτεχνήματα (!) και ο... τζάρος, προκειμένου να τους «λιβανίζουν» τα Μέσα τους και να ρίχνουνε λάσπη στην αντιπολίτευση!

Ξανθιώτικο καρναβάλι 2021, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αλλά δίνονται χιλιάδες ευρώ σε ημετέρους! Και ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ ακόμη και για βιντεοσκόπηση των... πυροτεχνημάτων και του τζάρου (!) σε ιδιωτικό χώρο, της Κυριακής 14 Μαρτίου 2021! Σημειώνουμε ότι όλες αυτές οι δαπάνες, εγκρίθηκαν με πλήρη....ομοψυχία της παράταξης Τσέπελη (Ιπποκράτης Καμαρίδης, Φανουράκης, Φένια Τσαγκάλα κλπ) στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού!

«ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2021», Για να πάρουν νέες απευθείας αναθέσεις αυτοί που τους υμνούν, 6.800 ευρώ για live streaming και βιντεοσκόπηση των... πυροτεχνημάτων και το... τζάρου, συν 2.800 για το σποτ συν 30.,000 για διακόσμηση και... άρματα, συν για ήχο... αφίσες προγράμματα κλπ!!! Πάνω δηλαδή από 50.000 ευρώ για καρναβάλι... ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

-Ένας Εισαγγελέας; Αλήθεια τι λέει η Επιτροπή Διαφάνειας; Τι λέει η περίφημη Αποκεντρωμένη; Που ενώ υπήρχαν κι άλλες αιτήσεις που για τις ίδιες δουλειές και μάλιστα με επί πλέον πράγματα και τη μισή προσφορά;

Και το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ παράνομα δεν απάντησε καν ακόμη κι αν οι αιτήσεις τους είχαν πάρει πρωτόκολλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου