Κλειστά και την Τετάρτη 17/2 όλα τα σχολεία στους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια



Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη, σχολεία και παιδικοί σταθμοί στα όρια του Δήμου Ξάνθης πήρε ο Δήμαρχος Ξάνθης, μετά τις σχετικές εισηγήσεις των προϊσταμένων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης.

Στη σχετική απόφαση που υπεγράφη αναφέρονται τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Τη συνέχιση της αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ξάνθης, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των συνεχιζόμενων έκτακτων καιρικών συνθηκών και ιδίως του παγετού, που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των μαθητών στο σχολείο».

Αναστολή Λειτουργίας Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών Σταθμών και στον Δήμο Αβδήρων

Απόφαση υπέγραψε χθες και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικρατούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αβδήρων.

Στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την αναστολή λειτουργίας των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών στις 17 Φεβρουαρίου 2021 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός – ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) που καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Τοπείρου
Με απόφαση του Δήμαρχου Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου συνεχίζεται η  δια ζώσης αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των παιδικών σταθμών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τοπείρου, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των συνεχιζόμενων έκτακτων καιρικών συνθηκών και ιδίως του παγετού, που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των μαθητών στο σχολείο.

Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν θα διακοπεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης, όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264/30-9- 2020.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου