Γιατί πληρώνεται ο κ. Μούρκας 1710 ευρώ το μήνα; Πότε «δουλεύει» και επιβλέπει στα συνεργεία, όταν και στη Σταυρούπολη ο γιατρός «τρέχει»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


-Γιατί Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη  πληρώνεις 1.710 ευρώ τον μήνα τον Μούρκα, όταν εσύ «τρέχεις» με τα συνεργεία και στη Σταυρούπολη και κάνεις τις... καθοριστικές παρεμβάσεις;!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ενώ ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας, «ψευδομάρτυρας» του Απόστολου Αγκόρτσα εναντίον μας στα δικαστήρια της Αγριανής, γεγονός που κατήγγειλα και στην (κατα)δίκη του πρώην αντιδήμαρχου ενώπιον των δικαστών του  Εφετείου Κομοτηνής για την υπόθεση  της Αγριανής  και πληρώνεται κάθε μήνα με 1.710 ευρώ ως –υποτίθεται-επιβλέπων των συνεργείων της επιχείρησης, ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, ήταν αυτός που έτρεχε και με την κακοκαιρία (ΜΗΔΕΙΑ) στην περιοχή της Σταυρούπολής, ώστε υπό τις οδηγίες του να προβεί σε ....καθοριστικές παρεμβάσεις η ΔΕΥΑΞ!!!

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στη Θράκη του Τ. Καμαρίδη, υπάρχει και σχετική φωτογραφία στην οποία ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ –επίσης με αντιμισθία 1.710 ευρώ το μήνα-φωτογραφίζεται με το συνεργείο, ενώ από αυτήν απουσιάζει ο αντιπρόεδρος, προφανώς γιατί θα ήταν ή στο....γραφείο του ή στο σπίτι του!

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι ένα και ξεκάθαρο. Γιατί τελικά πληρώνεται κάθε μήνα με 1.710 ευρώ απο τη ΔΕΥΑΞ ο Αντιπρόεδρος κ Μούρκας, όταν και τα δικά του καθήκοντα και υπό δύσκολες μάλιστα συνθήκες, στην ουσία –αν αληθεύει το ρεπορτάζ και αυτά που ο ίδιος δήλωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο-τα ....ασκεί ο Πρόεδρος Ιπποκράτης  Καμαρίδης;

Πότε «δουλεύει» και επιβλέπει στα συνεργεία της ΔΥΕΥΑΞ ο κύριος Μούρκας, όταν και στη Σταυρούπολη με την κακοκαιρία ο γιατρός έτρεχε;

Προκειμένου να μην μείνουν ούτε τα...κοπάδια χωρίς νερό;

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ...ΜΗΔΕΙΑΣ!

Ιδού αυτούσιο όλο το ρεπορτάζ που εμείς δημοσιεύουμε αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν διακατεχόμαστε από εμμονές για κανέναν, άσχετα αν διαφωνούμε ριζικά με το ΡΕΚΟΡ απευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε συγκεκριμένη εκλεκτή εταιρεία του Προέδρου;


Σε καθοριστικές παρεμβάσεις προέβη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξάνθης, εν μέσω… «Μήδειας», συμβάλλοντας, όπως όλες οι επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δήμου στην προσπάθεια αποφυγής προβλημάτων, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε σφοδρά και την περιοχή μας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ φιλοξενούμενος της πρωινής εκπομπής του Δημοτικού Ραδιοφώνου και του Τηλέμαχου Αρναούτογλου μίλησε για τις άμεσες παρεμβάσεις των συνεργείων της Επιχείρησης στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ο κος Καμαρίδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο… προβληματικό αντλιοστάσιο στην περιοχή του Ιωνικού, καθώς πολλές φορές χαλάει, αφήνοντας χωρίς νερό κατοίκους, αλλά και τους κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Οι βλάβες ήταν συχνές στο παρελθόν, ωστόσο, το αντλιοστάσιο φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν η αντικατάσταση της αντλίας», τόνισε ο πρόεδρος και πρόσθεσε πως με αυτόν τον τρόπο «δώσαμε νερό στους κατοίκους, αλλά δεν αφήσαμε και τα κοπάδια χωρίς νερό»…

Να σημειωθεί, ότι η ΔΕΥΑΞ βρίσκεται σε επιφυλακή με ενισχυμένες βάρδιες επιφυλακής επί 24ωρου βάσης για να μπορέσει να παρέμβει, όποτε, όπου και όποια ώρα χρειαστεί. Ο κ. Καμαρίδης σημείωσε ότι η Επιχείρηση αποτελεί «κομμάτι» του δήμου και δε θα μπορούσε παρά να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειάζεται ο δήμος και οι πολίτες του, συμβάλλοντας είτε με τα μηχανήματα και τα οχήματά της είτε και με την τεχνική παρέμβαση των υπαλλήλων της.

-Ντόμπρα και σταράτα λοιπόν...


-Γιατί Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη  πληρώνεις 1.710 ευρώ τον μήνα τον Χρήστο Μούρκα, όταν εσύ «τρέχεις» με τα συνεργεία ΚΑΙ στην περιοχή Σταυρούπολης και κάνεις τις... καθοριστικές παρεμβάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου