[Λεουτσάκος: “Θα δείτε ματσάρες στην SL2]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη με τους λοιμωξιολόγους ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας 2 και 3, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM, μετά την απόφαση έναρξης της Superleague 2…

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεουτσάκος τόνισε:
-“Ευχαριστώ όλους, από τον Πρωθυπουργό έως και τους λοιμωξιολόγους, που επιτέλους αποδέχθηκαν το αίτημα των ομάδων και αρχίζει το πρωτάθλημα της SL2 στις 16 Ιανουαρίου. Οι ομάδες είναι έτοιμες, γιατί προετοιμάζονται… τρεις μήνες! Έχουν κάνει όλα τα τεστ και είναι όλα αρνητικά, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και φυσικά θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα υγειονομικά μέτρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ετοιμασθείτε να δείτε μεγάλα παιχνίδια στην ΕΡΤ3, η οποία θα τα μεταδίδει. Μπορούμε να παίζουμε και Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή, αλλά και Τετάρτη, για τις ανάγκες του προγράμματος, αλλά και τις τηλεοπτικές, είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε όλους για την απόφαση να αγωνιστούν οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία και υπόσχονται σπουδαίο θέαμα, θα δείτε ματσάρες”.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου