[ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης:Εθνικό εμβολιαστικό σχέδιο και το Συριζαϊκό <φιάσκο> των εμβολιασμών]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Στην Ελλάδα μέχρι 08-01-21 εμβολιάστηκε το 0,33% του πληθυσμού 34.787 εμβόλια, όταν ο παγκόσμιος μέσος όρος εμβολίων είναι στο 0,23%. Τον Ιανουάριο θα παραδοθούν συνολικά 212.312 εμβόλια. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , θα ήταν ριψοκίνδυνη και ανεύθυνη μια μονοδοσική στρατηγική από τη στρατηγική δύο δόσεων που εφαρμόζει η χώρα μας.

Η μονοδοσική   στρατηγική πολύ γρήγορα θα εξαντλούσε τα λιγοστά διαθέσιμα αποθέματα , χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα παραλάβουμε στην ώρα τους τις αναγκαίες ποσότητες για τη δεύτερη δόση, αχρηστεύοντας στην ουσία την πρώτη δόση για όσους εμβολιάστηκαν. Το ζήτημα στην παρούσα χρονική στιγμή είναι η σχέση περιορισμένης προσφοράς και αυξημένης ζήτησης. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών  με ανακοίνωση του υπουργείου θα έχει τελειώσει στις 20 Ιανουαρίου.

Στο Σύριζα χθες, σήμερα και αύριο ζουν και αναπνέουν με το <φιάσκο> των εμβολιασμών. Η ευκολία με την οποία εκφέρουν καθημερινά τη λέξη <φιάσκο> σε όλες τις δραστηριότητες της κυβέρνησης , είναι εξοργιστική. Το μοναδικό πραγματικό φιάσκο που βλέπουν όλοι οι Έλληνες είναι η πολιτική πορεία της αντιπολίτευσης. Με όλα αυτά τα <φιάσκα> να συμβαίνουν γύρω μας θα έπρεπε να βρίσκονται μονάδες μπροστά από τον Πρωθυπουργό και όχι πολύ πίσω του δημοσκοπικά.  

Ο λαϊκισμός είναι παραισθησιογόνο, με τα ίδια αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έργο, μετριοπάθεια και λογική , αφήνουν οριστικά τους εγχώριους λαϊκιστές χωρίς κοινό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ




                               

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου