[ΔΗΜΤΟ Ξάνθης: “Κατανοούμε απόλυτα την ανεμελιά της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…”]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Απάντηση στην προ ημερών καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σχετικά με τον εμβολιασμό του Υγειονομικού Προσωπικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης έδωσε η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης με ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Νταμπουρατζής και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Καρασερίδης.

  Αναλυτικότερα, στο κείμενο της ΔΗΜΤΟ Ξάνθης αναφέρονται τα ακόλουθα:

  «Κατανοούμε απόλυτα την … ανεμελιά της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σχετικά με την αντιπολιτευτική της θέση όσον αφορά τον εμβολιασμό για τον covid-19 του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ξάνθης.
Ούτε σάλος δημιουργήθηκε κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ούτε η χώρα μας εκτέθηκε διεθνώς, ούτε φυσικά αναβλήθηκαν επ’ αόριστον οι εμβολιασμοί. Το μόνο που έγινε ήταν μια επικαιροποίηση του προγράμματος εμβολιασμών σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα. Αντί στις 4/1ου μεταφέρθηκε στις 8/1ου. Είναι εμφανέστατο το αδιέξοδο στο οποίο έχετε οδηγηθεί και είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί όταν ένας πολιτικός χώρος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δρα και ενεργεί τον 21ο αιώνα με κείμενα που γράφτηκαν στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσει τις ταχύτητες με τις οποίες συγκεντρώνεται, αναπαράγεται και κυκλοφορεί η πληροφορία.
Η πραγματική πληροφορία όμως είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μεταξύ των χωρών που έχουν ξεκινήσει την ανοσοποίηση του πληθυσμού με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Εργαστηρίου Δεδομένων, ξεπερνώντας σε αριθμούς εμβολιασμών αρκετές χώρες, όπως τη Γαλλία, τη Φιλανδία, την Τσεχία, την Ιρλανδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Η αντεπίθεση με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό, που θα απελευθερώσει την κοινωνία και την οικονομία από την καθήλωση που επέβαλε η παγκόσμια μάστιγα του κορονοϊού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Πρόεδρος
Νταμπουρατζής Αλέξανδρος
Ο Γραμματέας
Καρασερίδης Γεώργιος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου