[Αμούτζας σε Μουμίν: «Διχάζετε τους συμπολίτες, είστε πολιτικά επικίνδυνος»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα στον Δήμο Ιάσμου μεταξύ του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κυριάκου Αμούτζα.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συνεχίζεται με την παραμικρή αφορμή και αυτή τη φορά αιτία ήταν οι δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου περί Ισλάμ, τις οποίες ο Οντέρ Μουμίν κάλεσε τον Κυριάκο Αμούτζα να καταδικάσει.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση του έγραψε:

«Εγώ μιλάω, ο Αμούτζας ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.
Μιλάνε οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Αμούτζας ΣΙΩΠΑ.
Εγώ μιλάω, ο Αμούτζας ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.
Μιλάει ο Ιωάννης Λαγός, ο Αμούτζας ΣΙΩΠΑ.
Εγώ μιλάω, ο Αμούτζας ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.
Μιλάει ο Ιερώνυμος, ο Αμούτζας ΣΙΩΠΑ.
Αγαπητέ Κυριάκο,
Από το 1998 οι Μουσουλμάνοι συνδημότες μας, σε τίμησαν αδιαλείπτως με την ψήφο τους, δίδοντας στο πρόσωπό σου διάφορες σημαντικές ιδιότητες.
Σε καλώ λοιπόν να υπερασπιστείς την τιμή και την υπόληψη των Μουσουλμάνων συνδημοτών σου απέναντι στις δηλώσεις Ιερώνυμου.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΙΩΠΗ…».

Για «τεράστια λάθη που διχάζουν τους συμπολίτες μας», έκανε λόγο στην απάντηση του ο Κυριάκος Αμούτζας, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Ιάσμου ως «πολιτικά επικίνδυνο».

Αναλυτικά, σημειώνει:

«Κύριε Μουμίν Οντέρ, δεν είστε σοβαρός με αποτέλεσμα να διαπράττετε τεράστια λάθη που διχάζουν τους συμπολίτες μας. Δυστυχώς όμως η ρητορική σας έχει καταντήσει ρουτίνα με το να είστε αδιάβαστος και πολιτικά – εθνικά και τοπικά επικίνδυνος.

Η θέση μου διαχρονικά – και για αυτό ο τόπος μου με σέβεται και με τιμά – είναι ότι η θρησκεία δεν έχει καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση. Ούτε οι εθνικιστικές κορώνες. Γ’αυτό και ποτέ δε σχολιάζω δηλώσεις θρησκευτικών ηγετών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!

Εσείς ως τι σχολιάζετε τελικά; Ως θρησκευτικός ηγέτης; Ως εθνικός ηγέτης; Ως εκπρόσωπος του κοινοβουλίου;

ΥΓ: Άθελα σας, εξισώσατε τη συμπεριφορά σας με ατυχείς δηλώσεις άλλων προσώπων. Σας συγχαίρω που αναγνωρίσατε το πόσο λάθος ήσασταν όλες τις φορές που σας απάντησα».

Επί της ευκαιρίας, μιας και ο Δήμαρχος Ιάσμου δεν σιωπά, θα του θέσουμε με τη σειρά μας για ακόμη μια φορά το ερώτημα που παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητο: Αληθεύουν ή όχι οι καταγγελίες της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» ότι απείλησε και έβρισε τηλεφωνικά γυναίκα δημοτική σύμβουλο;



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου