["Κακοποίηση" Σοφία Μπεκατώρου: Η ΝΔ αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου!]

Δεν υπάρχουν σχόλια
 

Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη το 1998 με δράστη τον νυν αντιπρόεδρο της ΕΙΟ

Σύμφωνα με την κατάθεση της ίδιας της Ολυμπιονίκη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι εκείνος που την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998. Ο Α. Αδαμόπουλος είναι μέλος της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ραφήνας -Πικερμίου, με πηγές της οδού Πειραιώς να τονίζουν πως αναστέλλεται η κομματική του ιδιότητα μέχρι να αποσαφηνιστεί αν όντως είναι ένοχος για όσα του καταλογίζονται.

Ο ίδιος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, το όνομά του το έχει καταθέσει η Ολυμπιονίκης στον Εισαγγελέα πριν από περίπου ένα μήνα. Η αλυσίδα της σιωπής άρχισε να σπάει όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με καταγγελίες κατά της Ομοσπονδίας. Η ίδια κλήθηκε σε καταγγελία και δήλωσε πως ο άνθρωπος που την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ήταν αυτός.

Στην σχετική ανακοίνωση του του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του μέλους της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας κ. Αδαμόπουλου, αναφέρεται: «Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή».
 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου