[Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Έχουμε και 20ο θύμα συνάδελφο από κορονοϊό – Νεκρός 53χρονος νοσηλευτής από το νοσοκομείο Δράμας]

Δεν υπάρχουν σχόλια

“Κατέληξε προχθές άλλος ένας αγαπητός συνάδελφος από κορωνοϊό, νοσηλευτής 53 ετών ελεύθερος, από το νοσοκομείο της ΔΡΑΜΑΣ. Εργαζόταν στη καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

24 Νοεμβρίου με rapid test διαγνώσθηκε θετικός. Που να βρει μοριακό αναλυτή το νοσοκομείο της Δράμας. Μία εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας Για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου από περιστατικά κορωνοϊού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών. Δεν κατάφερε το αυτονόητο, δηλαδή ο συνάδελφος να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο που εργαζόταν. Στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύτηκε 45 ημέρες. Νοσηλεύθηκε επί πολλές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια λίγο πριν εκπνεύσει.

Χαρακτηριστικά, έγραφε: «Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους…Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήραν αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής. Έχω χάσει τις μέρες …προσευχηθείτε για μένα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.39 το μεσημέρι, είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν».
Δυο μέρες νωρίτερα σε άλλη ανάρτηση του, είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των Σερρών σε θάλαμο Covid της ορθοπεδικής κλινικής, ζητώντας να του στείλουν ένα πακέτο καλαμάκια και μαζί μερικά μπουκαλάκια νερού.
«Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο. Μην με παίρνετε τηλέφωνο. Κάντε μια προσευχή» έγραφε σε άλλη ανάρτηση του στις 8 Δεκεμβρίου.
Συλλυπητήρια στους οικείους και τους συναδέλφους.
Ακούει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τα θυσιάζουμε όλα για το πολιτικό κόστος. Μας λένε ότι πολεμάμε αλλά για τους νεκρούς συναδέλφους αγωνιστές του υγειονομικού πολέμου φταίμε εμείς. Όχι ο πόλεμος!!!!!!!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΡΑ.
Ένα ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ δεν ακούσαμε από την επίσημη πολιτεία για τους νεκρούς ήρωές μας. Όλα για αυτούς, γίνονται από ατομική ευθύνη. ΚΡΙΜΑ…… “
Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου