[Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις πλωτές περιπολίες του Έβρου από την Τράπεζα Πειραιώς]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Την 21 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η δωρεά με ειδικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό αξίας 12.188 ευρώ, για τις ανάγκες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης που διενεργούν πλωτές περιπολίες στο Δέλτα του ποταμού Έβρου. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος για την αντιμετώπιση των ακραίων και δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή αυτή.

Την δωρεά αυτή προσέφερε η Τράπεζα Πειραιώς και έγινε αποδεκτή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έπειτα και από τις ενέργειες του Βουλευτή της Νέας δημοκρατίας της Π.Ε. Καβάλας κ. Ιωάννη Αδάμ Πασχαλίδη.

Αφορμή ώστε να ξεκινήσει αυτή η Δωρεά, ήταν η επίσκεψη του κ. Βουλευτή με Διοικητικό στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δέλτα του Έβρου την κρίσιμη περίοδο των γεγονότων του Μαρτίου, και να διαπιστώσει το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι μας για την φύλαξη των συνόρων της Χώρας μας.

Το Σωματείο μας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις ενέργειες όλων όσων συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της ενίσχυσης των συναδέλφων μας με τα απαραίτητα εφόδια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, επίσης μας ευχαριστεί ιδιαιτέρα το γεγονός ότι συνάνθρωποί μας, πολιτικά πρόσωπα αλλά και ιδιωτικές εταιρείες συμμερίζονται  το έργο που παρέχουμε και στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου