[Τελικά ο Τσέπελης θα μετατρέψει το Αμοιρίδιο σε νοσοκομείο; Έχει έτοιμο και το ασθενοφόρο παρκαρισμένο από την πίσω πλευρά]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Σαφώς και ο τίτλος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα με δεδομένο ότι επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε για το συγκεκριμένο θέμα όμως, επειδή πολύς λόγος έγινε για την μετατροπή τού ή των οχημάτων που ήταν για σκραπ – παλιοσίδερα ή ερείπια, όποια λέξη θέλετε χρησιμοποιείστε, μετατράπηκαν σε ασθενοφόρα του δήμου Ξάνθης με χρήματα των Ξανθιωτών,  σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα, επ ωφελεία  του δήμου Ξάνθης (;)  εμείς, βρήκαμε το ένα ασθενοφόρο.

Ένα ασθενοφόρο του δήμου Ξάνθης είναι παρκαρισμένο – κρυμμένο – θα λέγαμε πίσω από το Αμοιρίδιο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Αφορμή να πλησιάσουμε και να το φωτογραφήσουμε ήταν τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας για κάποιο ή κάποια ασθενοφόρα που ο δήμος Ξάνθης έσκασε ένα σκασμό λεφτά των δημοτών για να τα συμμαζέψει και να τα κρύψει;

Να τα χρησιμοποιήσει;
Να τα δωρίσει όπως το μηχάνημα του οξυγόνου που «δώρισε» στο νοσοκομείο;

Ουδείς άλλωστε γνωρίζει πώς λειτουργεί και με ποιο σκεπτικό η παρούσα δημοτική αρχή που σκορπά άνευ λόγου και αιτίας τα χρήματα των δημοτών.

Γιατί είναι εκεί το ασθενοφόρο;
Γιατί είναι χωρίς πινακίδες;

Από όσο γνωρίζουμε, ο όρχος των οχημάτων του δήμου Ξάνθης είναι απέναντι στην παλιά – νέα; Δημοτική Αστυνομία, απέναντι από το Κλειστό Αμοιρίδιο Αθλητικό Κέντρο που και σε εκείνο το κτίριο, 600.000 ευρώ των δημοτών έκαναν φτερά και σύμφωνα με τους τότε ηγήτορες του τόπου, ετοιμάστηκε το κτίριο για να εγκατασταθεί η δημοτική αστυνομία η οποία δυστυχώς όμως, μετά από λίγο καταργήθηκε αλλά έμεινε στους Ξανθιώτες αμανάτι, το κτίριο που η επισκευή του κόστισε στους δημότες 600.000 ευρώ.

Μετά, κάποιος από τους πολιτικούς ταγούς της πρώην δημοτικής αρχής δήλωσε ότι θα γίνει όρχος οχημάτων του δήμου, κουβαλήθηκε το τρενάκι αξίας 200.000 ευρώ και βάλε το οποίο βέβαια και αυτό σαπίζει σαν το ασθενοφόρο του Τσέπελη.

Το ερώτημα είναι. Γιατί το ασθενοφόρο του δήμου Ξάνθης βρίσκεται κρυμμένο στην πίσω πλευρά του Αμοιρίδιου και όχι απέναντι στον όρχο του δήμου μαζί με το τραινάκι;

Τουλάχιστον θα σαπίσει που θα σαπίζει από τις βροχές και την υγρασία, ας κάνει παρέα στο αναξιοποίητο τραινάκι του δήμου δηλαδή να σαπίσουν παρέα αφού έτσι κρίνουν αυτοί που σκορπούν αλόγιστα τα χρήματα των δημοτών.

Αλήθεια υπάρχει κανένας εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο;

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

Διαχρονικά οι δημοτικοί άρχοντες δουλεύουν τους εργοδότες τους δηλαδή τους Ξανθιώτες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου