[Οργή Χατζημεστή κατά Πόποβιτς: «Η Ξάνθη δεν είναι... Τανγκανίκα….Προωθείς τους γιους σου, διώχνεις τα Ξανθιωτάκια. Πάρε πρώτα δίπλωμα!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Οργή Χατζημεστή κατά του ακριβοπληρωμένου Αυστραλού «προπονητή» -έχει δίπλωμα κυρία Σοφία Ψωμά-  της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς  από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης.

Με αφορμή ότι ο Αυστραλός  προωθεί τους δυο γιους του (!) στην ομάδα του ΑΟΞ και την ίδια στιγμή διώχνουν από την ομάδα Έλληνες και μάλιστα Ξαθιώτες παίκτες, ο Μπάμπης Χατζημερτής προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην παρακάτω ανάρτηση από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης που είναι…η αρχή!!! Και αποτελεί φυσικά την πρώτη δικαίωση του «Μαχητή»

«Κ ποποβις εδώ δεν ειναι το Αυστραλία ούτε Τανγκανίκα όπως μας θεωρείς με τις πράξεις σου εδώ είναι η Ξάνθη μας ή ακριτική περιοχή που έχει αρκετές ουδέτεροτητες με ποδοσφαιρική κουλτούρα περάσανε έβγαλε μεγάλους ποδοσφαιριστές που τίμησαν τα εθνικά χρώματα 4 φορές σημμετοχες στο κυπελο ΟΥΕΦΑ έχετε μια δική σας λογική να απομακρύνετε όλα τα ελληνόπουλα από τα κ 17 κ 19 και όχι μόνο τους θυμιανη και αλλούς όπως τον χαλιλ ΙΜΠΡΑΜ με το να προωθήσετε τους δύο γιους σας να σας πω εσάς και του συμπατριωτες σας οπως όλους αυτους τους ακριβοπληρωμενους συνεργατες σου που σε λίγο θα είναι πιο πολύ από τους ποδοσφαιριστες πρώτα πάρτε το ανάλογο διπλωμα το οποίο δεν έχετε και βλέπουμε να είσαι συγουρος δεν ειμαι μονος μου θα βρεις μπροστά σου όλο τον ξανθιωτη φίλαθλο».

Τονίζει χαρακτηρίζει ο Μπάμπης Χατζημεστής, την ίδια ώρα που ο Αυστραλός Μπίλ Πάπας παρά τα 11 εκατ. ευρώ που έβαλε στη Ξάνθη σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ομάδας, δεν έχει έρθει ακόμη στη πόλη μας, ούτε ως…τουρίστας!!!

-Το ερώτημα των φιλάθλων και κυρίως στη Σοφία Ψωμά που είναι και μέλος της διοίκησης!. Πόσο «στοιχίζει» ο Αυστραλός στην ομάδα της Ξάνθης; Έχει δίπλωμα προπονητή ή όχι τελικά; Και τελικά προωθώντας τους γιους του, τι μήνυμα θέλει να στείλει στους φιλάθλους της Ξάνθης;




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου