[ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ...! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ… ΔΟΛΟΣ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με ρωτάνε πολλές φορές αναγνώστες της στήλης, καλά πως μπόρεσε και «σώθηκε» ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά από τόσα και τόσα δικαστήρια με καραμπινάτες μάλιστα παρανομίες και υποθέσεις κάποιες από τις οποίες τον πήγαιναν ακόμη και για κακουργήματα…!Και απάντησα ότι εκτός από τον Τσέπελη και δεκάδες άλλοι αυτοδιοικητικοί έχουν πάει κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και έχουν αθωωθεί οι περισσότεροι (σ.σ. Και στη Ξάνθη…), ελλείψει… δόλου!

Δηλαδή ναι μεν το αδίκημα διεπράχθη, πλην όμως ο κατηγορούμενος όταν το διέπραττε δεν γνώριζε ότι παρανομούσε ή δεν… είχε δόλο στη πράξη του!

Και φυσικά υπήρχαν και οι αμφιβολίες.

Τρανό παράδειγμα λοιπόν και το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, όπου τι μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο Δήμαρχος Τσέπελης;

Ότι κακώς γίνεται τόσος ντόρος και κάνει τόσο θόρυβο η αντιπολίτευση, γιατί… δεν υπήρχε ΔΟΛΟΣ και κακώς γίνεται και τόσος ντόρος, διότι με την περιβόητη «διορθωτική» πράξη του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού δεν υπήρξε και… ζημία!

Βέβαια αυτά μπορούν να πουν και κάπως έτσι επιχειρούν να βρούνε και άλλοθι στις «αμαρτίες» τους με τη διαφορά ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει και ΖΗΜΙΑ, διότι σε άλλους Δήμους το Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό, το πλήρωσαν 5.000 και 6.200 ευρώ στην ίδια εταιρεία από την οποία το πήρε και ο Δήμος Ξάνθης!

Και από το 21.700 ευρώ μέχρι τα 5.000 και το 6.200 ευρώ, η ΖΗΜΙΑ είναι μεγάλη!



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου