[Επιμελητήρια ΑΜΘ: Συμπερίληψη Α εξαμήνου του 2014 στο 12%]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Θετικές εξελίξεις καταγράφονται στην επιδότηση κόστους εργασίας  (το λεγόμενο 12%), καθώς τελικά έγινε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλλει ο έγκριτος νομικός της Ξάνθης κος Ιωάννης Τσιλιγγίρης και έτσι η διοίκηση του ΟΑΕΔ κάνει δεκτή τη γνωμοδότηση σχετικά με την μη παραγραφή της επιδότησης κόστους μισθοδοσίας παραμεθόριων περιοχών και για το Α’ εξάμηνο 2014.

Η εξέλιξη αυτή συνιστά μία δικαίωση των Επιμελητηρίων, που ευθύς εξ αρχής είχαν επισημάνει την εξαίρεση του Α’ εξαμήνου του 2014 και ζητούσαν τη συμπερίληψή του.

Η σχετική εγκύκλιος έχει ήδη διανεμηθεί στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ και ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρηματίες που δεν άσκησαν ένδικα μέσα, να καταθέσουν άμεσα (μέχρι 31/12/2020) αιτήσεις συμψηφισμού προκειμένου να μην παραγραφεί η εν λόγω απαίτηση και να ωφεληθούν από την ευκαιρία συμψηφισμού των χρηματικών απαιτήσεων για το Α’ & Β’ εξάμηνο του 2014 και το Α’ & Β’ εξάμηνο του 2015.

Η ικανοποίηση του αιτήματος αυτού, αποτελεί μία επιτυχία των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ, αφού ήταν κάτι που είχαμε επισημάνει από την αρχή και η επιμονή μας, έφερε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Χαιρετίζουμε τη θετική εξέλιξη και δηλώνουμε παρόντες συνεχίζοντας να διεκδικούμε με γνώμονα πάντα το όφελος των τοπικών επιχειρήσεων, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, που ο Covid-19 έχει αφήσει σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα και δεν πρέπει να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΘ
&
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου