[ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ –ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ! Δια περιφοράς και πάλι η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ του Ι. Καμαρίδη την Παρασκευή 18/12!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

«Η σύγχρονη άποψη δημοκρατικής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Ξάνθης!» Με τη φράση αυτή η δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους (εκπρόσωπος στη ΔΕΥΑΞ ο Φάνης Παπαδάκης), σχολιάζει την "επιμονή" του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη στις δια...ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδριάσεις με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη!!!! Προκειμένου να "περνάει" τα θέματά του χωρίς κανέναν διάλογο και διαφάνεια!

Γιατί δεν κάνει συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη; Απο τη στιγμή που η ΔΕΥΑΞ είναι μια δημοτική εταιρεία; Αυτό το γνωρίζει ο ίδιος ο Πρόεδρος.

Αναλυτικά όλα τα θέματα:  

Την Παρασκευή 18/12/2020 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ I. Καμαρίδης όρισε συμβούλιο του ΔΣ «δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» με ώρα έναρξης 9:00 και ώρα λήξης 12:00, με 19 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη μεταξύ των οποίων το Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 και ο Προϋπολογισμός 2021!!!!
 

Η Δημοτική Παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» σχολίασε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ με τη φράση «Η σύγχρονη άποψη δημοκρατικής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Ξάνθης!»

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2021.
2. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
3. Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης προσωπικού οικονομικού έτους 2021.
4. Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για το διαγωνισμό «Προμήθεια αδρανών υλικών, σκυροδέματος, οικοδομικών υλικών και χρωμάτων-μονωτικών υλικών και παρεμφερών ειδών έτους 2021».
5. Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος διαφόρων επαγγελματιών για την προμήθεια υλικών και παροχή υπηρεσιών στα όρια της απευθείας ανάθεσης για το έτος 2021.
6. Έγκριση υπογραφής σύμβασης με την εταιρεία ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΡΡΕ & ΣΙΑ Ο.Ε.
7. Έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Συνοπτικού Διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός των κτιρίων της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.  ετών 2021-2022».
8. Έγκριση 3ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης για την «Προμήθεια Η/Υ περιφερειακών & αναλώσιμων υλικών και τεχνική υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής έτους 2020» και έγκριση κατακύρωσης.
9. Αποδοχή παραίτησης του υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης Κοσμίδη Δημήτριου λόγω αναπηρικής σύνταξης.
10. Μερική τροποποίηση της 131/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.
11. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης της πρότασης με τίτλο «Έλεγχος Διαρροών Ύδρευσης στα Εσωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης - Καταμέτρηση Δεδομένων Κατανάλωσης στο Δήμο Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.975.643,00€ πλέον Φ.Π.Α. στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1 – ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
12. Τροποποίηση της υπ. αριθμ. 172/2020 απόφασης του Δ.Σ και έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Έλεγχος Διαρροών Ύδρευσης στα Εσωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης - Καταμέτρηση Δεδομένων Κατανάλωσης στο Δήμο Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.975.643,00€ πλέον Φ.Π.Α. και αποδοχής των όρων της στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1 – ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
13. Εξασφάλιση των επιπλέων χρηματικών πόρων της πρότασης με τίτλο «Έλεγχος Διαρροών Ύδρευσης στα Εσωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης - Καταμέτρηση Δεδομένων Κατανάλωσης στο Δήμο Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.975.643,00€ πλέον Φ.Π.Α. για την κάλυψη του μη επιλέξιμου Φ.Π.Α. στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1 – ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
14. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Νέες Υποδομές Επεξεργασίας Λυμάτων και Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Ξάνθης» και αποδοχής των όρων της στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 2 – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τα κάτωθι υποέργα:
Υποέργο 1 «Προμελέτη Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης»
Υποέργο 2 «Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Ξάνθης».
15. Ορισμός Επιτροπής Διερεύνησης τιμών για το υποέργο «Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Ξάνθης» της πρότασης με τίτλο «Νέες Υποδομές Επεξεργασίας Λυμάτων και Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Ξάνθης» στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 2 – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
16. Εξασφάλιση των επιπλέων χρηματικών πόρων της πρότασης με τίτλο «Νέες Υποδομές Επεξεργασίας Λυμάτων και Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Ξάνθης» για την κάλυψη του μη επιλέξιμου Φ.Π.Α. στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 2 – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τα κάτωθι υποέργα:
Υποέργο 1 «Προμελέτη Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης»
Υποέργο 2 «Αντικατάσταση υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Ξάνθης».
17. Έγκριση υποβολής πρότασης για το υποέργο με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.657.077,00€ πλέον Φ.Π.Α. και αποδοχής των όρων της στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 3 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
18. Ορισμός Επιτροπής Διερεύνησης τιμών για το υποέργο με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.657.077,00€ πλέον Φ.Π.Α. στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 3 - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».
19. Εξασφάλιση των επιπλέων χρηματικών πόρων για το υποέργο με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» προϋπολογισμού 4.657.077,00€ πλέον Φ.Π.Α. για την κάλυψη του μη επιλέξιμου Φ.Π.Α. στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 3 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον».

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥ7ΑΞ
Ιπποκράτης Καμαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου