[Δραματική έκκληση από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης: «Rapid τεστ σε όλο τον πληθυσμό! Μόνον, έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού…»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

-Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο κ. Αναστάσιος Καραδέδος, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή.

Να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή μαζικών διαγνωστικών τεστ στον πληθυσμό της περιοχής, προκειμένου να εντοπίζονται έγκαιρα οι ασυμπτωματικοί συμπολίτες μας που διασπείρουν τον ιό, επιβαρύνοντας, με αυτό τον τρόπο, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ζητά από τις αρμόδιες αρχές ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, κ. Αναστάσιος Καραδέδος.

  «Μόνο με τη διεξαγωγή απανωτών τεστ αντιγόνων, των λεγόμενων rapid τεστ, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την επέλαση του κορονοϊού στην περιοχή. Θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα διαγνωστικά τεστ, για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο…» υπογραμμίζει, ο ίδιος, με έμφαση, απευθυνόμενος προς τον ΕΟΔΥ, το αρμόδιο υπουργείο αλλά και τις τοπικές αρχές, που έχουν αναλάβει το έργο της «αναχαίτισης» του κορονοϊού.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου