[Ευχαριστήριο της Αιματολογικής κλινικής προς τη διοίκηση του ΠΓΝΑ]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Η Αιματολογική Κλινική του ΠΓΝΑ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ. Ευάγγελο Ρούφο  και το Διευθυντή Ιατρικής υπηρεσίας κ. Γεώργιο Δρόσο για την άμεση ανταπόκριση και καταλυτική βοήθεια τους στην επίλυση του μείζονος προβλήματος στελέχωσης και λειτουργίας της μονάδας Μεσογειακής αναιμίας, η οποία είχε επιβαρυνθεί δυσανάλογα λόγω των αναγκαίων αλλαγών και ανακατατάξεων που επέβαλε η πανδημία covid-19.

Ταυτόχρονα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΑ κ Νικόλαο Αρικίδη, εκφράζοντας παράλληλα βαθιά ικανοποίηση για τον εξαιρετικό συντονισμό των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

Η πραγματικά αντιγραφειοκρατική προσέγγιση, στήριξη και αποτελεσματικότητα της διοίκησης του ΠΓΝΑ στην αντιμετώπιση του αδιέξοδου που είχε περιέλθει η μονάδα Μεσογειακής αναιμίας – και μάλιστα εν μέσω έξαρσης της πανδημίας- αφενός μεν διασφαλίζει την προφύλαξη των ευπαθών ασθενών μας, αφετέρου δε δίνει την τόσο αναγκαία νότα αισιοδοξίας και το σθένος να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ενάντια σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου