[ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ: Για άλλη μια φορά ο Χρήστος Μέτιος πορεύεται με «δεκανίκια» τις ψήφους των «Χρυσαυγιτών»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Για άλλη μία φορά ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τις ψήφους των «Χρυσαυγιτών» πέτυχε να μην γίνουν δεκτές οι απόψεις των φορέων και της κοινωνίας σχετικά με την αναγκαιότητα τροποποίησης του Προγράμματος μη Επιστρεπτέας Ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν υποστεί τις συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού.

Επομένως, κάποιοι έδωσαν στις 3/11 στον Περιφερειάρχη τα «δεκανίκια» που χρειαζόταν για να περπατήσει στο δρόμο που οδηγεί μακριά από την πραγματική ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας. Και μάλιστα, την ώρα που το δεύτερο κύμα της πανδημίας πλήττει βάναυσα την περιοχή μας.

Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι ουραγός, τόσο στον χρόνο κατά τον οποίο ανακοίνωσε, όσο και στον χρόνο που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, καθώς και στην απορρόφηση των πόρων του ΠΕΠ ΑΜΘ. Επιπλέον, στρέφεται σαφώς κατά της πραγματικής οικονομίας και κυρίως του Τουρισμού και των Εποχικών επιχειρήσεων.

Η διοίκηση της Περιφέρειας επιλέγει την παροχή ενός ισχνού κοινωνικού βοηθήματος και όχι μίας πραγματικής τονωτικής ένεσης στην οικονομία. Την ώρα που οι υπόλοιπες 12 Περιφέρειες σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για την στήριξη των τοπικών οικονομιών τους, ο Χρήστος Μέτιος παραμένει πιστός στις εμμονές και στις μεθοδεύσεις του.

Πλέον όμως, αυτοί που «φρενάρουν» την ανάπτυξη, έχουν ονοματεπώνυμα προεξάρχοντος φυσικά του Χρήστου Μέτιου.

Επίσης, αξίζει να επισημανθεί ότι ο μισθός δεν πρέπει  να αποτελεί ικανό κίνητρο για την ψήφο των προσταγμάτων του Περιφερειάρχη κόντρα στην ανάπτυξη και της προοπτική της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης!

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου