[Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας κατά την διάρκεια του ντους]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο: εκείνοι που βουρτσίζουν τα δόντια τους στο ντους και εκείνοι που δεν το κάνουν. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, είναι γεγονός ότι κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, αρκεί να κάνετε την όλη διαδικασία με τον σωστό τρόπο.

Τα όποια προβλήματα μπορούν να προκύψουν όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας στο ντους, προέρχονται από τον λάθος τρόπο που αποθηκεύετε τον οδοντόβουρτσα πριν την χρησιμοποιήσετε.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη, λοιπόν, είναι να αποθηκεύετε την οδοντόβουρτσά σας στο ντους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση μούχλας σε αυτήν. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο οι ειδικοί προτείνουν την αποθήκευση της οδοντόβουρτσας σε μία πιο ξηρή περιοχή και όχι σε ένα ράφι στο ντους σας.

Αντί να τοποθετείτε, λοιπόν, την οδοντόβουρτσα σε ένα ράφι κάτω από το ντους, είτε σκουπίστε την καλά μέχρι να στεγνώσει και τοποθετήστε την μέσα σε μία θήκη στον πάγκο του μπάνιου, είτε χρησιμοποιήστε μια βάση οδοντόβουρτσας που κολλά στον τοίχο.

Αυτός ο τρόπος την βοηθάει να στεγνώσει πιο γρήγορα, ενώ την προστατεύει και από το τρεχούμενο νερό. Επιπλέον, αφήστε την κουρτίνα του ντους ανοιχτή έτσι ώστε να αυξήσετε τη ροή του αέρα και να αφήσετε τα πάντα να στεγνώσουν σωστά.
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου